V.I.P. Raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" veidotāji

Tie, kuru diagnoze ir atkarība no erudīcijas, šoreiz pie Uģa Joksta tiksies ar pedagogiem, kuru darbu ierasti vēro LTV1 piektdienu vakaros, kad ēterā saimnieko raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" jaunieši. "V.I.P." ložā – gudrinieku jautājumu veidotāju komandas ar kapteiņiem Sandi Mārtiņu Cauni un Staņislavu Judkinu.

Sandis Mārtiņš Caune – komandas kapteinis. Raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" vēstures, kultūras un sociālo zinātņu eksperts. Studē pedagoģiju Latvijas Universitātes Izglītības, zinātņu un psiholoģijas fakultātē un strādā par vēstures skolotāju Ventspils 4. vidusskolā. Papildus vēsturei un kultūrai interesējas par dažādām sporta norisēm, Eirovīziju, politikas aktualitātēm.

Sintija Rūze – raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" fizikas un matemātikas eksperte. Fizikas skolotāja Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā un Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskolā. Lieto dažādus rīkus, lai popularizētu fiziku, un priecājas par to, ka pašas izveidoto "YouTube" kanālu lieto ne tikai kolēģi, bet tas noder arī skolēniem fizikas uzdevumu risināšanā.

Imants Kukuļs – raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" ģeogrāfijas eksperts. Ikdienā strādā Latvijas Universitātē, pēta augsnes. Papildus labprāt piekrīt iesaistīties citos profesionālos izaicinājumos – piemēram, "Gudrs, vēl gudrāks" jautājumu veidošanā. Brīvajā laikā neatsakās no uzaicinājuma uzspēlēt kādu bumbu sportu. Šī brīža pastāvīgs hobijs ir dejošana vidējās paaudzes deju kolektīvā "Dūka".

Staņislavs Judkins – komandas kapteinis; sporta skolotājs, treneris un patiess sporta entuziasts. Viņam ir trīs gadu pieredze raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" jautājumu izstrādē. Staņislavs aizraujas ar kvalitatīvu mūziku un fotogrāfiju. Garšo kafija un patīk piedzīvojumi. Viņš uzskata, ka kustība ir universāla valoda.

Vladislavs Nazarenko ir kapteiņa draugs un kolēģis, IT jomas profesionālis un skolotājs starptautiskajā vidusskolā "Ekziperī". Vladam patīk riteņbraukšana un laika pavadīšana brīvā dabā. Viņš ir aizrāvies arī ar jaunajām tehnoloģijām un tendencēm, kā arī izrāda interesi par gadžetiem un mākslīgo intelektu.

Sergejs Bratarčuks – draugs un kolēģis, raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" fizikas un inženierzinātņu eksperts. Fizikas skolotājs starptautiskajā vidusskolā "Ekziperī", Rīgas Tehniskās Universitātes Aeronautikas institūta docents, "Eriva" pilotu skolas teorijas instruktors. Interesējas ar astronomiju, brīvajā laikā nodarbojas ar alpīnismu, džeza mūziku, pilotē lidmašīnu.