V.I.P. Fināls

Uģim Jokstam ir 20 jautājumi, naudas balva un trīs svarīgi lielumi – veiksme, intuīcija un prāts, kas visiem ļaus baudīt finālspēli, kurā būs daudz jautājumu par Ziemeļvalstīm. Spēles kapteiņi ir uzņēmēja un mentore Silva Jeromanova-Maura un interjera fotogrāfs Oskars Kalniņš.

Silva Jeromanova-Maura – komandas kapteine. Uzņēmēja, biznesa konsultante, mentore un mecenāte. Brīvajā laikā piedalās dažādu projektu vērtēšanas žūrijās. Rokdarbi un dārzs ir reālai atpūtai. Patīk ģenerēt jaunas idejas un ar tām dalīties.

Ineta Rudzīte – dziedātāja, Islandes Goda konsule Latvijā. Beigusi Svešvalodu fakultāti, runā angļu, franču, krievu valodās. Nodarbojas ar "latino fitness" un dejo bačatu, kas sniedz lielisku atpūtu. Kā dziedātāja ir piedalījusies neskaitāmos TV šovos, izdevusi 4 studijas albumus, sadarbojoties ar Jāni Lūsēnu un Gunāru Freidenfeldu. Dzied arī skaistās franču melodijas.

Santa Pakalna – vicekonsule Dānijas vēstniecībā. Runā trīs svešvalodās, tai skaitā dāņu. Sajūtu cilvēks, apgūst lietas darot. Brīvo laiku velta sportam un trakiem muzikāliem piedzīvojumiem korī. Mīl rokdarbus, kulināriju, visu par un ap dārzu, bet azartam patīk ģimenes lokā uzspēlēt "Scrabble" un kroketu. 

Oskars Kalniņš – komandas kapteinis. Interjera fotogrāfs. Ilgi dzīvojis ārpus Latvijas, strādājis uz kruīza kuģiem, vēlāk  Londonā un septiņus gadus Stokholmā. Patīk sports, komēdija un mūsdienu filosofija. Uzskata, ka daudzi cilvēki gramatiku uztver pārāk nopietni – viņaprāt, saturs ir svarīgāks par formu. 

Ērika Kalniņa – kapteiņa mamma, ļoti laba mamma. Viena no vadošajām ādas apstrādes meistarēm Latvijā,kopā ar meitu saimnieko Āgenskalna ādas apstrādes meistardarbnīcā. Pēc izglītības arhitekte. Daudz ceļo, vismaz trīs reizes gadā. Patīk sēņot un lasīt grāmatas. Nepatīk šlāgermūzika. 

Rūdolfs Kalniņš – kapteiņa brālis. Pēc izglītības biologs, pēc profesijas pavārs. Pēc daudzu gadu aizraušanās ar kulināriju izdomājis to pārvērst arī par savu profesiju. Bērnībā agri sācis lasīt enciklopēdijas un pāris gadu vecumā varējis nosaukt visu Eirāzijas un Latīņamerikas valstu galvaspilsētas. Brīvajā laikā nodarbojas ar stendapu.