UEFA Čempionu līgas telpu futbolā Elites kārtas spēle "Riga FC" - "Città di Eboli"

Jelgavā turpinās UEFA čempionu līgas Elites grupas turnīrs telpu futbolā, "Riga FC" šovakar pret Itālijas čempioni "Città di Eboli". Par spēli stāsta sporta korespondents Andris Auziņš.

Latvija čempionvienība Riga Futsal club arī otrajā spēlē cīņā par UEFA Čempionu līgas finālčetrinieku pirmā zaudēja vārtus – turklāt Itālijas čempioni Eboli vadībā ar brīnumainu tālsitienu vadībā izvirzīja vārtu vīrs. Rīga gan atkal rādīja māku atspēlēties un rezultāts vienā acumirklī no 0:2 kļuva 2:2, turklāt beidzot pirmie vārti Čempionu līgas Elites kārtā arī Latvijas telpu futbolistam Vladam Rimkum. Atspēlēšanās meistari Rīga ne reizi spēlē nebija vadībā, bet katru reizi ,nonākot iedzinējos, demonstrēja vīrišķīgu raksturu izlīdzinot spēles rezultātu. Pēdējā minūtē vēl aizvien neizšķirts, Itālieši spēlēja bez vārtu vīra, jo viņiem šovakar derēja tikai uzvara, to izmantoja Rīgas lielākā zvaigzne Rikardinju, ar sitienu tukšos vārtos seškārtējs pasaules labākais telpu futbolists atnesa uzvaru Rīgai.

Rīga ar divām uzvarām vēl aizvien ir grupas galvgalī ar izcīnītiem sešiem punktiem, četri punkti ir Barselonai. Sestdien Rīgas un Barselonas duelī Rīgai, lai iekļūtu Čempionu līgas finālčetriniekā, derēs arī neizšķirts.