V.I.P. Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes studenti. Pirmais pusfināls

Ir  pirmdiena, kurā Uģis Joksts atkal uzrunā erudītus un erudīcijas fanus, jo LTV spēle "Veiksme. Intuīcija. Prāts." atgriežas pie saviem skatītājiem, uzsākot četrpadsmito sezonu. Spēles sezona sākas septembrī, kad savu izglītošanos uzsāk arī studenti, lūk, tāpēc nākamās trīs spēles "V.I.P." ložā – Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes studenti. Pirmā pusfināla kapteiņi – Reinis Zonenbergs un Zintis Sils.

Reinis Zonenbergs – komandas kapteinis. Absolvējis Rīgas Valsts 1. ģimnāziju, tagad ir politikas zinātnes students, dzīvo Jūrmalā. Patīk sekot līdzi politiskajiem procesiem Latvijā un pasaulē. Ikdienā pārvietojas ar velosipēdu, izbauda pastaigas gar jūru, spēlē  šahu.

Laura Milča – kapteiņa  kursabiedrene. Politikas zinātnes studente Latvijas Universitātē. Labākā Rīgas rajona –Āgenskalna – iemītniece, dejotāja tautas deju ansamblī "Vektors". Aktīvi iesaistās universitātes pašpārvaldes darbā, brīvajos brīžos lasa. Krāj naudu ceļojumiem.

Adrians Daniels Bormanis – kapteiņa kolēģis studentu pašpārvaldē, politoloģijas students. Ir ceļā uz politoloģijas bakalaura grāda iegūšanu. Ir lepns āgenskalnietis un velobraukšanas entuziasts. Mīl dabu, īpaši, kad tā rod vietu pilsētā. Paralēli studijām strādā mediju monitoringā.

Zintis Sils – komandas kapteinis. Studē starptautiskās attiecības Rīgas Stradiņa universitātē, fokusējoties uz militārajiem un drošības jautājumiem. Savu brīvo laiku patīk pavadīt, dodoties pārgājienos, ka arī nodarbojoties ar rakstīšanu.

Kristers Straumers – kapteiņa kursabiedrs. Sociāli atvērts un komunikabls cilvēks, kurš ir spējīgs uzturēt sarunu par gandrīz jebkuru tēmu. Akadēmiskajā ceļā Kristers galvenokārt pievēršas tieši psiholoģiskiem fenomeniem un to saistībai ar sociopolitiskajiem notikumiem. Brīvajā laikā patīk pazust Latvijas mežos ar mugursomu plecos.

Rebeka Zvirbule – kapteiņa kursabiedrene. Rebeka jau kopš pusaudža gadiem ir aktīvi darbojusies dažādās jauniešu organizācijās ar politisku ievirzi. Rebeka ir ideāliste ar savu vīziju katrā jautājumā un vienmēr būs gatava piedāvāt konkrētu plānu, kā šo ideju sasniegt. Savā brīvajā laikā ir liela latviešu prozas un dzejas cienītāja.