V.I.P. Eirovīzijas spēle

Viņš ir vairāku muzikālu konkursu uzvarētājs, viņš spēj piepildīt "Arēnu Rīga", viņa balss skanējusi Nacionālā teātra izrādēs un mūziklos, viņš šovakar ar savu komandu spēlēs "V.I.P.". Artūrs Šingirejs jeb Dons ir "V.I.P." ložā pie Uģa Joksta uz  tradicionālo Eirovīzijas spēli.

Komandu kapteiņi – Artūrs Šingirejs ar skatuves vārdu Dons un Rūdolfs Budze ar skatuves vārdu DJ Rudd.

Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs – komandas kapteinis, dziedātājs, kurš pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Zviedrijā, Malmē. Dons 2006. gadā izdeva savu pirmo soloalbumu "Lights On", piedalījās Latvijas Nacionālā teātra izrādē "Adata", ir viens no pieredzējušākajiem māksliniekiem Latvijā, izdevis astoņus solo albumus, piecas reizes uzvarējis Latvijas Radio "Muzikālās bankas" nominācijā "Gada dziesma" un 17 reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas. Brīvajā laikā spēlē šahu un sporto.

Edgars Bāliņš – muzikālās apvienības "Singapūras Satīns" dalībnieks, raidieraksta "Bize vaļā" veidotājs. Edgars ir gan komiķis, gan portāla "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, arī Eirovīzijas eksperts, sarkanvīna cienītājs un dzīvnieku mīļotājs. Patīk skatīties TV, kad spēlē "Manchester United", un aiziet uz kino. Regulāri skatās "V.I.P.", piedalās erudīcijas spēlēs un ir riktīgs zupu fans.

Undīne Ozoliņa – Undīnes aizraušanās ir satura veidošana "TikTok" un "Instragram". Jauniete ir spējusi sapulcēt  vairāk nekā 160 tūkstošus sekotāju, kas pievienojušies astoņu gadu laikā. Tagad Undīne palīdz arī Donam veidot sociālo tīklu saturu, seko līdzi mūzikas jaunumiem un fano par Eirovīziju.

DJ Rudd – komandas kapteinis, īstajā vārdā Rūdolfs Budze, mūzikas producents un dīdžejs. Sadarbojies ar daudziem latviešu un ārzemju izpildītājiem. Rūdolfs ir konkursa "Supernova" žūrijā kopš 2016. gada. Kā dīdžejs uzstājies visos lielākajos festivālos un klubos Latvijā, paviesojies arī Eiropā un ASV. Festivālos "Eurosonic" un "Europavox" piedalījies kopā ar grupu "Bandmaster", šīs grupas mini albums "Stay Awake" ieguva "Zelta mikrofonu" kategorijā "Labākais elektorniskās mūzikas albums".

Chris Noah, īstajā vārdā Krists Indrišonoks – latviešu mūziķis, dziesmu autors. Ieguvis LU bakalaura grādu sociālajās zinātnēs. Krists mūzikā apvieno "indie" mūzikas elementus ar mūsdienu popmūziku, izdevis vairākus singlus, iekarojot dažādu radiostaciju topus, nominēts "Zelta Mikrofona" balvām, kopš 2022. gada darbojas starptautiskās mūzikas izdevniecības "Sony Music Entertainment" paspārnē. Patīk sports – šobrīd aktuāls veikbords, ļaujas  instruktora ampulā veikparkā "Owake", ko dibinājis/veidojis kopā ar draugiem.

Elizabete Šukste – pārstāv "Universal Music" Latvijas izdevniecību, zināma arī kā DJ ar pseidonīmu Gimmetacos. Kopā ar Donu strādā pie digitālajām stratēģijām, palīdz ar plānošanas darbiem Eirovīzijas posmā. Producējusi un režisējusi videoklipus grupai "Singapūras Satīns", Aminatai, Prusax un reperim rolands če. Brīvajā laikā meklē izaicinājumus, aktīvi sportojot, spēlē tenisu, brauc ar kartingiem, patīk arī snovbords un veikbords.