"Riga FC" aizvada treniņus

Latvijas bagātākajam klubam vicečempionei Riga FC pirmajā UEFA Konferenču līgas kārtā pretiniekos šībrīža Islandes čempionāta līdere Reikjavīkas Vikingur. Rīga ir vienīgā Latvijas komanda, kas pirmo spēli aizvadīs mājās Skonto stadionā. Treneris Tomislavs Stipičs neslēpj, ka šīs sezonas mērķis ir iekļūt grupu turnīrā, bet pamatsastāvu, kam būs jāsāk šī kampaņa, vēl neatklāj.

Intervija - Tomislavs Stipičs, "Riga FC" galvenais treneris

"Ziniet, ja rītdien būtu Virslīgas spēle, es jums mierīgi pateiktu, bet rītdien mēs spēlējam Eiropā. Visi ir veseli, svaigi, ar lielu vēlmi spēlēt. Tas ir pavisam cits turnīrs, cita skatuve – ar daudz vairāk līdzjutējiem. Tas ir tāds, kā 1+1 fināls, 180 minūtes, ja esi labāks, ej tālāk uz nākamo kārtu, ja neesi, beidz sezonu!"

Intervija - Milošs Jojičs, "Riga FC" kapteinis

"Es šeit atbraucu, lai baudītu futbolu, un to es viennozīmīgi arī te baudu. Tagad ir tas skaistākais laiks – mēs spēlējam Skonto, būs daudz līdzjutēju, rīt būs īpaša spēle, bet esmu tai gatavs." 

Šobrīd savu pēdējo treniņu Ziemeļmaķedonijā aizvada Rīgas niknākā konkurente Virslīgā RFS, kam rītdien Konferenču līgā izbraukumā jāspēlē pret Ziemeļmaķedonijas kausa ieguvēju "Maķedonija" komandu. RFS rītdien Skopjē būs jāspēlē kārtīgā sutoņā – RFS Eirokausiem paspējusi pieteikt arī uzticamo uzbrucēju Darko Lemajiču, kurš tik tikko no Beļģijas līgas atgriezies RFS rīcībā.

Konferenču līgas nākamajā kārtā iekļūs komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā – nākamnedēļ atbildes spēle Rīgai būs Islandē, bet RFS tepat Slokas stadionā Jūrmalā.