Zīmju valodā. VIP

Gada 12. pirmdienā būsim apsteiguši laiku, jo uz "V.I.P." finālu ir sanākuši kluba "13. pirmdiena" bijušie un esošie dalībnieki. Pie Uģa Joksta tiks noskaidroti drosmīgākie un veiksmīgākie jēkabpilieši – ieraudzīsim, ar cik lielu čeku viņi dosies uz Sēliju!

Jānis Utināns – komandas kapteinis, mājražotājs un jauniešu kluba "13. pirmdiena" vecbiedrs. Latvijas patriots, mazais uzņēmējs, divu razbainieku tētis. Jānis cep maizi ar malku kurinātās krāsnīs, maize tiek raudzēta koka abrās, izmantojot dabīgo ieraugu, un tiek cepta uz kļavu lapām. Saka "jā" avantūrām.

Rihards Ražinskis – jauniešu kluba vecbiedrs. Internetā zināms arī kā SnipeRichie. Brīvo laiku pavada, straumējot videospēles, skatoties filmas un seriālus par karu, trenējoties brazīļu džiu-džitsu, kas tiek saukts arī par cīņas šahu. Ikdienā meklē labākos risinājumus saules paneļu uzstādīšanai privātmājām.

Salvis Skurjats – pēc izglītības un sirdī inženieris, jauniešu kluba vecbiedrs. Draugu vidū ir latviešu valodas kultūras un gramatikas turētājs. Racionālists. Patīk iedziļināties detaļās, datu analītikā un doties garos pārgājienos, piedzīvojumos dabā.

Liene Martinsone-Bērzkalne – komandas kapteine, ārste, mācībspēks anatomijā, pētniece, mamma un sieva. Ikdienas nemitīgajā skrējienā gūst prieku un veldzē sirdi kordziedāšanā Studenšu Prezidiju konventa korī, kā arī studenšu korporācijā "Spīdola". 

Evelīna Stikāne – jauniešu kluba "13. pirmdiena" dalībniece, brīvprātīgā programmā "Future Heroes". Brīvajā laikā spēlē šahu, volejbolu, peld, darbojas Jēkabpils novada Bērnu un jauniešu centra improvizācijas teātrī "Ķirsis", dejo tautas deju kolektīvā. 

Eva Plaude – jauniešu kluba "13. pirmdiena" vecbiedre, vides zinātniece ekotehnoloģiju jomā un jaunsargu instruktore, ir mūžīgā studente, jo zināšanu nekad nevar būt gana. Rūp vides un labbūtības jautājumi. Profesionālajā dzīvē  bijusi gan ainavu arhitekte un projektētāja, gan tāmētāja ainavu būvē, arī arhitektūras un ģeodēzijas rasētāja.