V.I.P. Jauniešu klubs "13. pirmdiena". Otrais pusfināls

Pirmdienas vakars nozīmē, ka Uģis Joksts būs studijā un tur satiksies jēkabpilieši no jauniešu kluba "13. pirmdiena".  Šoreiz tikai dāmas, kas nozīmē, ka veiksmei, intuīcijai un prātam būs ļoti sievišķīga nokrāsa. Komandas kapteines – ārste Liene Martinsone-Bērzkalne un angļu filoloģe Anna Fedulova.

Anna Fedulova – komandas kapteine. Bakalaura grāds angļu filoloģijā. Jaunākā no četriem bērniem. Aktīva un atraktīva persona. Brīvo laiku pavada dabā vai gleznojot. Nesen uzsāka arī roņošanu – katru nedēļu vismaz vienu vai divas reizes mēģina aizbraukt nopeldēties kādā ūdenstilpnē.

Evija Sīpoliņa – jauniešu kluba "13. pirmdiena" dalībniece, enerģiska un ar pozitīvu enerģiju apveltīta jauniete. Šobrīd studē Biznesa vadības koledžā personāla psiholoģiju un cilvēkresursu vadību, kas raisa domas par to, cik tomēr svarīgi ir saprast un izprast cilvēkus un to darbības.

Daniela Umbraško-Gramane – studente, mācās Juridiskajā fakultātē, paralēli tam ir mūzikas fane. Uzskata, ka dzīve bez mūzikas būtu ļoti garlaicīga. Aizraušanās ir jauniešu apmaiņas braucieni un ceļošana, kas dod iespēju atpūsties, protams, izbaudīt dažādus interesantus ēdienus, sakārtot domas un iedvesmoties no redzētā.

Liene Martinsone-Bērzkalne – komandas kapteine, jauniešu kluba "13. pirmdiena" vecbiedre, ārste, mācībspēks anatomijā, pētniece, mamma un sieva. Ikdienas nemitīgajā skrējienā gūst prieku kordziedāšanā Studenšu Prezidiju konventa korī, kā arī studenšu korporācijā "Spīdola".

Evelīna Stikāne – pārstāv jauniešu klubu "13. pirmdiena". Brīvajā laikā spēlē šahu, volejbolu, peld, darbojas Jēkabpils novada Bērnu un jauniešu centra improvizācijas teātrī "Ķirsis", dejo tautas deju kolektīvā, brīvprātīgā programmā "Future Heroes".

Eva Plaude – jauniešu kluba "13. pirmdiena" vecbiedre, nemitīgi kaut ko mācās un apgūst. Ŗūp vides un labbūtības jautājumi. Profesionālajā dzīvē spēlē spēli "profesiju klasifikators", bijusi gan ainavu arhitekte un projektētāja, gan tāmētāja ainavu būvē, arhitektūras un ģeodēzijas rasētāja, vides zinātniece ekotehnoloģiju jomā un jaunsargu instruktore.