V.I.P. - Veiksme. Intuīcija. Prāts. Uzņēmēji

Uģis Joksts aicina ziemas vakaru izbaudīt  veiksmes, intuīcijas un prāta gaisotnē, neskatoties uz faktu, ka daži  erudīcijas spēles dalībnieki uzskata, ka  40 minūtes  jutīsies ārpus savas ierastās  komforta zonas,  tomēr izbaudīs mirkli!  Pusfinālu spēlēs komandas, kuru kapteiņi biznesa konsultante  Silva Jeromanova-Maura un biznesa vadītājs  Ivars Šmits

Dalībnieki:

Silva Jeromanova -Maura – komandas kapteine, uzņēmējam biznesa konsultante, mentore, mecenāte. Uzņēmumu grupas SilJa īpašniece, Biznesa vēstniecības projekta autore.Brīvā laikā piedalās dažādu projektu vērtēšanas žūrijās.
Rokdarbi un  dārzs ir reālai atpūtai. Patīk ģenerēt jaunas idejas un ar tām dalīties.

Ineta Rudzīte – dziedātāja, Islandes Goda konsule Latvijā. Beigusi LU Svešvalodu fakultāti un runā angļu, franču, krievu valodās. Nodarbojas ar latīno fitness un dejo bačatu, kas ir labākais veids atslēgties no dienas darbiem.
Kā dziedātāja ir piedalījusies neskaitāmos TV šovos, izdevusi 4 studijas albumus, sadarbojoties ar Jāni Lūsēnu, Gunāru Freidenfeldu u.c.

Santa Pakalna – vicekonsule Dānijas vēstniecībā ar 20 gadu pieredzi vēstniecības darbā. Runā trīs svešvalodās, tai skaitā dāņu. Dzīves moto – tver mirkli pirms tas pāriet.Sajūtu cilvēks, apgūst lietas darot. Brīvo laiku velta sportam un trakiem muzikāliem piedzīvojumiem korī.

Ivars Šmits komandas kapteinis. Ķekavietis ar saknēm no Lielvārdes un Vidrižiem. Pārmaiņu un biznesa vadītājs, aprites ekonomikas piekritējs, ceļotājs. Lindstrom tekstila servisa uzņēmuma vadītājs Latvijā, kustības Spēkozols dibinātājs un dižkoku apbrīnotājs, viens no skautiem un gaidām.

Linda Freimane, dzīvi vadījusi ar vienu kāju Zviedrijā un otru Latvijā, uzaugusi trimdinieku ģimenē bet jau 25 gadus uzskata Rīgu par savām mājām. Pēc izglītības žurnāliste un juriste, sirdī aktīviste kas iestājas par cilvēku un dzīvnieku tiesībām. Pēdējos 15 gadus darbojas tūrisma jomā, vada savu ienākošā korporatīvā tūrisma uzņēmumu.

Kārlis Zariņš kapteiņa kolēģis,  Lindstrom Latvija mārketinga speciālists. Aizrauj futbols un mūzika. Kolekcionē palates un reizēm uzspēlē tās.