V.I.P. Ģimenes. Pirmais pusfināls

Ja citās ziemeļu puslodes zemēs šis mēnesis ir visai drūms un tumšs, mēs novembrī svinam svētkus, tāpēc novembri dēvējam par Latvijas svētku mēnesi. Uzsverot, ka svētkus ierasti svin kopā ar ģimeni, spēles vadītājs Uģis Joksts uz pusfinālu ir aicinājis ģimeņu komandas. 

Pauls Mežancis – komandas kapteinis. Strādā banku sektorā. Kopā ar Viktoriju audzina divus dēlus. Brīvajā laikā regulāri dodas izbraucienos, patīk iepazīt citas valstis ceļojot. Pret jebkuras situācijas vai problēmas risināšanu attiecas ļoti nopietni, izpētot risināmo jautājumu no dažādām pusēm. Nav mīļākā ēdiena, krāsas vai mūzikas, jo kamdēļ gan palikt pie kaut kā viena, ja ir iespēja baudīt visu? 

Viktorija Mežance – kapteiņa dzīvesbiedre. Ir doktora grāds tiesību zinātnēs. Vairāk nekā 10 gadus strādā tieslietu nozarē – bijusi gan tiesas tulks, gan tiesneša palīgs, bet šobrīd strādā ar tieslietu sektora informācijas sistēmām, to pilnveidi un attīstīšanu. Labprāt brīvdienas pavada ārpus mājas, jo uzskata, ka vides maiņa ir atslēga uz kvalitatīvu atpūtu. 

Gunārs Svenčs – kapteiņa draugs, strādā par analītiķi. Brīvajā laikā patīk gan aktivitātes svaigā gaisā, gan atpūta mājās – skatīties kino, lasīt grāmatas, spēlēt prāta spēles un video spēles. Ikdienā seko līdzi NBA un Latvijas futbola virslīgai. Nāk no skolotāju ģimenes, tāpēc ir iedzimtas prasmes vadīt dažādus kursus un pamācīt. 

Arnis Buka – komandas kapteinis. Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes docents, tiesību zinātņu doktors. Interesē viss jaunais, radošais un neparastais. Palikšanu "mūžam jaunam" veicina pasniedzēja darbs. Frizūru izvēlas pēc principa, lai lieliskas idejas neieķeras matos. Divreiz ir piedalījies pasaules čempionātos galda spēlē "Katanas ieceļotāji". 

Lolita Buka – kapteiņa dzīvesbiedre. Juriste, kam sirdij tuvas cilvēktiesības un to pētīšana. Patīk ik dienas iemācīties ko jaunu, tādēļ priecājas, ka bērnu raidījumi, kurus sanāk bieži skatīties, kļūst arvien izglītojošāki. Nepatīk lidot ar lidmašīnu. Tādēļ, ja būtu jāizvēlas sev viena superspēja, izvēlētos teleportēšanos, jo ceļošana tomēr aizrauj. 

Agnese Zīmele – Lolitas draudzene. Tekstu rakstītāja un redaktore, arī skriešanas trenere. Aizrauj viss, kas saistīts ar aktīvu dzīvesveidu un sportu, patīk arī iegūt jaunu pieredzi un zināšanas šajā jomā, tāpēc šogad atkal ir atgriezusies universitātē. Cer kaut reizi nokļūt katrā kontinentā. Var uz ilgu laiku pazust grāmatu veikalā, bet beigās tāpat neko nenopirkt.