V.I.P. Limbažnieki. Fināls

Krāsaino lapu mēneša izskaņā pie erudīcijas spēles "Veiksme. Intuīcija. Prāts" vadītāja Uģa Joksta – limbažnieku fināls. Divas komandas ir ieguvušas tiesības sacensties par naudas balvu un pastāstīt, kas ir tas, kāpēc par galamēŗki brīvdienu ceļojumam ir jāizvēlas Limbaži. Komandu kapteiņi – viens no Limbažu 800-gades jubilejas svinību organizatoriem Roberts Viziņš un uzņēmējs Sandijs Zandersons. 

Roberts Viziņš – komandas kapteinis. Darbojas mārketinga/reklāmas nozarē, ir basketbola kluba "TTT Rīga" menedžeris. Dzimis un audzis Limbažu pusē. Viens no "Limbažiem ir 800" pasākumu organizatoriem, novada "Facebook" lapas "Limbažniek zin pa ko i run" izveidotājs. Organizē prāta spēles, limbažnieku basketbola komandu Rīgā, bet pēdējā laikā par jauno hobiju ir kļuvis disku golfs. 

Aigars Bērziņš – kapteiņa draugs. Dzimis un audzis limbažnieks, laimīgi precējies divu meitu tētis. Ikdienā strādā par būvdarbu vadītāju un būvuzraugu. Brīvajā laikā spēlē mūzikas grupā "Skinny Cheese". Kopā ar grupas biedriem atvēris mūzikas bāru un organizējis mūzikas festivālu "Limbizkvīts"; ir komandā, kas veido disku golfa parku "Limbo". 

Agris Krapivņickis – sirdī limbažnieks, muzicē grupā "Skinny Cheese", ir veidojis mūzikas festivālu "Limbizkvīts". Jau 10 gadus mitinās Rīgā, bet aktīvi turpina iesaistīties Limbažu dzīvē. Tur kopā ar Aigaru veido disku golfa trasi. Agris ir aktieris, darbojies dažādos Latvijas teātros, ieskaņo TV filmas un raidījumus. Ja vajag kādu, ar ko mesties piedzīvojumos, tad Agris ir īstais. 

Sandijs Zandersons – komandas kapteinis. Ikdienā rūpējas par attīstību un kārtību Limbažu novadā ģimenes uzņēmuma restorānā/viesnīcā. Sandijs vada gan vietējiem, gan ārzemju tūristiem liellopu gaļas ēdienu un steiku degustācijas no pašu saimniecībā audzētas un nogatavinātas liellopu gaļas. Uz komunikāciju vērsta personība, patīk jauni izaicinājumi, brīvajā laikā interesē cīņas sports. 

Sanija Eglīte – studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, džeza nodaļā, strādā par mūzikas pedagogu. Iesaistās brīvprātīgajā darbā, brīvajā laikā palīdz ģimenei tās dārzniecībā. Labprāt spēlē klavieres dažādos pasākumos. 

Ligita Auzere – Dzīvā sudraba muzeja īpašniece. Ligitas aizraušanās ir psiholoģija, filozofija, visi eksistenciālie jautājumi. Ļoti patīk dzīvnieki, iedvesmo būšana dabā.