V.I.P. Limbažnieki. Otrais pusfināls

Uģis Joksts no vietas, kur valda veiksme, intuīcija un prāts, šajā reizē trijotnei pievieno Limbažu vārdu, jo pilsētas 800 gadu svinības jau otro pirmdienu notiek arī V.I.P. ložā. Limbažnieki rāda, cik erudīti ir, tiekoties skolotājas Guntas Lāces un uzņēmēja Sandija Zandersona komandām.

Gunta Lāce – komandas kapteine ar doktora grādu matemātikas didaktikā un modernajā elementārajā matemātikā, pēc pārliecības skolotāja. Ieradusies, lai baudītu procesu un mācītos no kļūdām. Sirdij tuva ir latviešu literatūra, teātra māksla un mūzika. Darbojas Limbažu Ausekļa teātrī. Par bērnu audzināšanu zina vairāk nekā par pasaules revolūciju.

Linda Tauriņa – vietējā laikraksta "Auseklis" žurnāliste. Brīvajā laikā lepojas ar piederību Limbažu Ausekļa teātrim, kas nākamgad svinēs 140. dzimšanas dienu. Aizraujas ar ceļošanu un konservēšanu. Labāk patīk kustēties, nekā sēdēt mierā.

Linda Helēna Griškoite – bijusī skolniece ar kuru kopā var iet izlūkos. Limbažos par Lindu teiktu, ka viņa ir "pa dzīvi gudra". Vada Vidrižu sporta un kultūras centru, studē Latvijas Kultūras akadēmijā. Brīvajā laikā dzied, dejo un dara dažādus labus darbus.

Sandijs Zandersons – komandas kapteinis. Ikdienā rūpējas par attīstību un kārtību Limbažu novadā ģimenes uzņēmuma restorānā/viesnīcā – vada gan vietējiem gan ārzemju tūristiem liellopu gaļas ēdienu un steiku degustācijas no pašu saimniecībā audzētas un nogatavinātas liellopu gaļas. Uz komunikāciju vērsta personība, patīk jauni izaicinājumi, brīvajā laikā interesē cīņas sports.

Sanija Eglīte – studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, džeza nodaļā, strādā par mūzikas pedagogu. Iesaistās brīvprātīgajā darbā, brīvajā laikā palīdz ģimenei ģimenes dārzniecībā. Labprāt spēlē klavieres dažādos pasākumos.

Ligita Auzere – Dzīvā Sudraba muzeja īpašniece. Aizraušanās ir psiholoģija, filozofija, visi eksistenciālie jautājumi. Ļoti patīk dzīvnieki, iedvesmo daba un būšana dabā.