V.I.P. Limbažnieki. Pirmais pusfināls

Pirms mēneša LTV spēlē "V.I.P." izskanēja jautājums: kura Latvijas pilsēta visa šī gada garumā svin savu 800-gadi. Zīmīgi, ka pareizo atbildi komanda neatrada. Uģis Joksts ir sapratis, ka šī nezināšana jādzēš, tāpēc aicinājis pie sevis svinību saimniekus – limbažniekus! 

Pirmā pusfināla komandu kapteiņi – Roberts Viziņš un Dāvis Strazds. 

Roberts Viziņš – komandas kapteinis. Darbojas mārketinga/reklāmas nozarē, ir basketbola kluba "TTT Rīga" menedžeris. Dzimis un audzis Limbažu pusē, tagad pēc papīriem skaitās rīdzinieks, taču pie mazākās iespējas raujas uz Limbažiem. Limbažu pilsētas aktīvists, pasākumu organizators, viens no "Limbažiem ir 800" pasākumu programmas organizatoriem. 

Aigars Bērziņš – kapteiņa draugs. Dzimis un audzis limbažnieks, laimīgi precējies divu meitu tētis. Ikdienā strādā par būvdarbu vadītāju un būvuzraugu. Brīvajā laikā spēlē mūzikas grupā "Skinny Cheese" un rūpējas, lai Limbažos būtu, ko darīt. Kopā ar grupas biedriem atvēris mūzikas bāru un organizējis mūzikas festivālu "Limbizkvīts". 

Agris Krapivņickis ir dzimis limbažnieks. Nu jau vairāk nekā 10 gadus mitinās Rīgā, bet aktīvi turpina iesaistīties sociālajā dzīvē Limbažos. Kopā ar Aigaru muzicē grupā "Skinny Cheese", pašlaik veido disku golfa trasi dzimtajos Limbažos. Agris ir aktieris, darbojies dažādos Latvijas teātros un ne tikai – ieskaņo arī TV filmas un raidījumus. 

Dāvis Strazds – komandas kapteinis. Dzimis un audzis limbažnieks, kurš pēc neilga laika Rīgā atgriezies dzimtajā pilsētā, lai strādātu darbu, kas vienlaicīgi ir arī hobijs. Cenšas dzīvē meklēt diskomfortu. 

Rūdolfs Valeinis – dzimis un audzis Limbažos. Pēc iespējas biežāk staigā basām kājām. Apņēmies izlasīt Bībeli no vāka līdz vākam. Pelna iztiku, tīrot skursteņus. Piemīt nopietna psiholoģiska problēma – tolerēt subordināciju. 

Valters Kanopa – savu ikdienu aizvada maiznīcā "Lielezers" kā ražošanas vadītājs un maiznieka meistars. Bet brīvajā laikā Valteru atradīsiet kaut kur starp grāmatām, dabā, ceļojot vai uz krosa motocikla. Patīk aktīvs dzīvesveids, bet tikpat labi patīk laiski neko nedarīt.