V.I.P. Taku skrējēju fināls

Erudīcijas projekts "Veiksme. Intuīcija. Prāts" ir atskrējis līdz taku skrējēju finālam. Spēles trase balstīta uz erudīciju, sķēršļu joslā būs divdesmit jautājumi ar asiem pagriezieniem, kāpumiem un kritumiem. Tas, kurš finiša taisni sasniegs pirmais, saņems naudas balvu. Uz starta līnijas pie tiesneša Uģa Joksta – kapteiņi Aigars Lūsis un Andris Ronimoiss. 

Aigars Lūsis – komandas kapteinis, talsinieks, ceļu būves inženieris, taku skrējējs ar lielu pieredzi. Aigara pamatsporta veids ir biatlons. Piedalās slēpošanas un biatlona veterānu čempionātos, vasarā skrien Stirnu buku un piedalās vasaras biatlona sacensībās. Kopā ar diviem dēliem strādā un vada savu ceļu būves firmu, bet četrus mazbērnus nopietni iesaista sportā. 

Elīna Dimza – lektore RTU Liepājas Jūrniecības koledžā. Pasniedz starptautiskos kuģu sadursmju novēršanas noteikumus un navigāciju, iepriekš strādājusi uz kravas kuģiem – bijusi stūrmane/kapteiņa 3. un 2. palīgs. Skrien 12 gadus, bet ar ultra garo skriešanu sākusi aizrauties pēc dēla piedzimšanas pirms trīs gadiem. Ikdienu pavada skolā, skrien pilsētā vai mežā, kā arī supo. Laiks aizrit aktīvi un azartiski. 

Didzis Glušņevs – strādā galdniecībā, bet taku skriešana ir sirdī jau deviņus gadus. Kā galdnieks realizē visdažādākos klientu pasūtījumus, sākot no vienkāršām mēbelēm līdz mazizmēra mājām. Brīvais laiks tiek pavadīts treniņos lielākās un mazākās takās, kā arī atpūšoties kopā ar draugiem un ģimeni. 

Andris Ronimoiss – komandas kapteinis. Andris līdz skriešanai nonācis tikai 28 gadu vecumā, bet nu tā aizņem lielāko daļu no ikdienas. Viņš strādā par treneri taku skrējēju apvienībā "Supervaroņu treniņi". Kaislīgs sporta līdzjutējs – ja ir iespēja, var visas brīvdienas skatīties futbolu. Patīk ceļot, ko labi var apvienot gan ar darbu, gan skriešanas mērķiem. 

Linda Meirēna – ikdienā strādā klīnisko pētījumu nozarē. Linda vienmēr ir kustībā – vidusskolā aizrāva basketbols, studējot augstskolā – tautas dejas, un pēc tam Linda pievērsās skriešanai takās. Linda ultra taku skriešanā vēl ir "zaļš gurķis", garajām ultra distancēm pievērsās pirms gada. Nākamais mērķis ir noskriet pirmos 100 km. 

Klāvs Stankevics – ikdienā strādā stiklu apstrādes uzņēmumā par ražošanas plānotāju. Ar sportu uz "tu" ir jau kopš bērnības, kad Aucē nodarbojās ar handbolu, futbolu, basketbolu, hokeju un volejbolu. Skolas laikos nepatika skriešana un knapi varēja noskriet 3 km, bet tagad nevar iedomāties savu ikdienu bez skriešanas.