"TTT Rīga" gatavojas sieviešu FIBA Eirolīgas spēlēm

Jau rītvakar Olimpiskajā sporta centrā Latvjias čempionvienība dāmu basketbolā TTT Rīga cīnīsies, lai pēc gada pārtraukuma atgrieztos sieviešu FIBA Eirolīgā, kas mūsu dāmām jāpaveic zina stāstīt Andris Auziņš.

Latvijas čempionēm TTT Rīga basketbolistēm, lai atgrieztos uz Eirolīgas skatuves, divu spēļu summā jāpieveic Rumānijas Sepsi vienība. Pirmajā spēlē TTT piekāpās ar piecu punktu deficītu. Eirolīgā spēlēs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Intervija - Mārtiņš Gulbis, "TTT Rīga" galvenais treneris

TTT sastāvā pirmajā spēlē rezultatīvākās abas leģionāres no ASV, treneri vēlas, lai amerikānietes atbildes spēlē vairāk dalās ar piespēlēm, jo realizēto metienu statistika nav tā labākā. Sieviešu basketbolā ir tikai pats, pats sezonas sākums, bet TTT svarīgākās spēles ir tieši šīs – Eirolīga garantētu augstākā līmeņa spēļu pieredzi visu sezonu, kas klubam varbūt ļautu piesaistīt gan spēcīgas basketbolistes, gan arī sponsorus.

Intervija - Mārtiņš Gulbis, "TTT Rīga" galvenais treneris

Latvijas un Rumānijas čempionvienību dueļa uzvarētāja spēlēs Eirolīgas A grupā, kur pretiniekos Eiropas grandi – Turcijas Fenerbahče, Itālijas Skio, Francijas ASVEL, Spānijas Valensija.