V.I.P. Studenti. Fināls

Pirmais 14. sezonas fināls ir klāt! Ļausimies veiksmei, erudīcijai un prātam kopā ar politikas un starptautisko attiecību studentiem šeit un tagad! Uģim Jokstam azotē ir 20 jautājumi un naudas balva gudrākajiem! Spēlē piedalās divas Rīgas Stradiņa universitātes komandas ar kapteiņiem Zinti Silu un Odriju Aleksandru Raču. 

Zintis Sils – komandas kapteinis, RSU students no Ragaciema. Savu brīvo laiku pavada, dodoties pārgājienos, kā arī nodarbojoties ar rakstīšanu. Profesionāli fokusējas uz militārajiem un drošības jautājumiem. 

Kristers Straumers – studē starptautiskās attiecības Rīgas Stradiņa universitātē un iesaistās sava novada kultūras dzīvē, ir sociāli atvērts un komunikabls cilvēks, kurš ir spējīgs uzturēt sarunu par jebkuru tēmu. Akadēmiskajā ceļā Kristers galvenokārt pievērsies psiholoģiskiem fenomeniem un to saistībai ar sociopolitiskajiem notikumiem. Brīvajā laikā patīk pazust Latvijas mežos ar mugursomu plecos. 

Rebeka Zvirbule – studē starptautiskās attiecības Rīgas Stradiņa universitātē un darbojas jauniešu organizācijās ar politisku ievirzi. Rebeka jau kopš pusaudža gadiem ir ideāliste ar savu vīziju katrā jautājumā un vienmēr gatava piedāvāt konkrētu plānu, kā šo ideju sasniegt. Savā brīvajā laikā ir liela latviešu prozas un dzejas cienītāja. 

Odrija Aleksandra Rača – komandas kapteine. Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas studiju fakultātes studente, rīdziniece ar Kurzemes vēju matos. Odrija kopš 5 gadu vecuma spēlē tenisu. Vienmēr gatava aizraujošiem piedzīvojumiem un ceļojumiem, izzinot jaunas kultūras un ēdienus. Optimiste, kas visur saskata "gaišo stariņu" – ar spēju diplomātiski risināt konfliktsituācijas un jebkuru darbu veikt apzinīgi. 

Patriks Gabriels Nainišs pēc Rīgas Franču liceja turpina Eiropas studijas. Sirdī metālists, bet klausās dažādus mūzikas stilus – gan latviešu estrādi, gan peruāņu tautas mūziku, šogad piedalījies Dziesmu svētkos. Seko līdzi gan futbolam, Formulai 1, arī šautriņmešanas sportam. Par zināma veida aizraušanos kalpo zāles pļaušana un grilēšana. 

Ance Anete Ravina studē Eiropas Studiju fakultātes programmā "Starptautiskās attiecības", darbojas studenšu korporācijā "Imeria", strādā Vidzemes koncertzālē "Cēsis". Fizisko sagatavotību attīstījusi vieglatlētikas treniņos desmit gadu garumā, izbauda arī kalnu slēpošanu. Vienmēr gatava iesaistīties sarunās par izlasīto literatūru vai Jaunā Rīgas teātra izrādēm.