V.I.P. Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes studenti. Otrais pusfināls

Laiks erudīcijai, jautājumiem, diskusijām, atbildēm – šajā reizē pie Uģa Joksta būs jaunieši, kuri pēc gadiem būs tie, kas iesaistīsies politiskās diskusijās, zinās un spriedīs par starptautiskajām attiecībām, būs politikas veidotāji. 

Rīgas Stradiņa universitātes komandu uz spēli ved Odrija Aleksandra Rača, bet Latvijas Universitātes komandu – Viesturs Romka. 

Odrija Aleksandra Rača – komandas kapteine, studē RSU Eiropas studiju fakultātes programmā "Starptautiskās attiecības – Eiropas studijas" 2. kursā. Kopš 5 gadu vecuma spēlē tenisu. Vienmēr gatava aizraujošiem piedzīvojumiem un ceļojumiem, izzinot jaunas kultūras un ēdienus, kā arī aktīvi apmeklē dažādus kultūras pasākumus. 

Patriks Gabriels Nainišs sirdī ir metālists, klausās dažnedažādākos mūzikas stilus, sākot ar latviešu estrādi un beidzot ar peruāņu tautas mūziku. Seko līdzi gan futbolam, gan Formulai 1, gan šautriņmešanas sportam. Ir arī šo to lasījis par ģeogrāfiju un politiku. Par zināma veida aizraušanos kalpo zāles pļaušana. 

Ance Anete Ravina studē Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas Studiju fakultātes programmā "Starptautiskās attiecības – Eiropas studijas". Darbojas studenšu korporācijā "Imeria" un strādā Vidzemes koncertzālē "Cēsis". Fizisko sagatavotību attīstījusi vieglatlētikas treniņos desmit gadu garumā, izbauda arī kalnu slēpošanu. Vienmēr gatava iesaistīties sarunās par izlasīto literatūru. 

Viesturs Romka – komandas kapteinis. Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes politikas zinātnes bakalaura studiju programmas students. Nodarbojas ar politisko darbību kustības "Par!" valdē, ir projektu vadītājs Latvijas Transatlantiskajā organizācijā. Brīvajā laikā – Zemessardze. 

Emīls Reinis Ābele – Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes politikas zinātnes programmas students. Aizraujas ar Padomju Savienības laika motociklu restaurāciju; mīļākā marka – "Iž". Brīvajā laikā spēlē šahu, lasa Marksu un klausās plates. Būtu bijis nākamais "Ultimate Frisbee" čempions, ja nebūtu bijusi Covid-19 pandēmija. 

Liene Eglīte – Latvijas Universitātes politikas zinātnes programmas studente. Ikdienā nodarbojas ar sabiedrisko attiecību koordinēšanu un ir politiski aktīva pilsone. Brīvajā laikā atpūšas no akadēmiskās literatūras, lasot visdažādākās grāmatas un klausoties 60.–80. gadu mūziku.