Bijušās audzēknes stāsta par Andri Steļmahu

Basketbola treneri Andri Steļmahu daudzi apsūdzējuši smagos nodarījumos un nepieņemamā rīcībā. Pats treneris apgalvo, ka pret viņu vērsta apmelošanas kampaņa. Šo situāciju šķetina Lotārs Zariņš.

Kā vēstīja medijs MVP, Steļmahs lietojis emocionālu vardarbību pret savām audzēknēm, pavedinājis, kā arī lietojis alkoholu darba laikā. Skaļākais notikums bijis pirms 10 gadiem, kad Steļmahs bijis 28 gadus vecs. Tad viņš atzinies mīlestībā 14 gadus vecai audzēknei, ar kuru arī skūpstījies kāda izbraukuma turnīra laikā. Vairāk par šo situācija stāsta meitene, kura bija jaunās audzēknes komandas biedrene.

Intervija - Antra (vārds mainīts)

Kāda cita audzēkne, kura pie trenera nospēlēja septiņus gadus, izlēma pamest Steļmaha vadīto klubu. Treneris pēc tam klāstījis neglaimojošus faktus par basketbolisti jaunās komandas trenerei, kā arī neesot ļāvis sarunāties savām spēlētājām ar bijušo audzēkni.

Intervija - Līga (vārds mainīts)

Pats Steļmahs īsā telefona sarunā ar Latvijas Televīziju norādīja.

Telefona intervija - Andris Steļmahs, basketbola treneris

Steļmahs šodien izplatījis paziņojumu plašsaziņas līdzekļiem, ka šīs apsūdzības ir zemiskas un tā ir atriebīga rīcība. Latvijas basketbola savienība jau vērsusies Valsts policijā ar iesniegumu par trenera iespējamajiem pārkāpumiem.