Latvijas čempionāts soļošanā telpās

Latvijas čempionātā soļošanā telpās skaistākā izrāde vīru konkurencē – titula kārotāji divi - Arnis Rumbenieks un Raivo Saulgriezis. Valmierietis Rumbenieks savu skatītāju priekšā visu soļojumu bija vadībā, bet Saulgriezis vēl trīs apļus pirms finiša bija teju blakus gaidot izdevību apdzīt Rumbenieku. Pēdējā aplī Rumbenieks tempu kāpināja tik strauji, ka Saulgriezis atpalika un otro gadu pēc kārtas par Latvijas čempionu dzimtajā Valmierā kļuva Arnis Rumbenieks ar rezultātu 20 minūtes un 10,25 sekundes.

Intervija - Arnis Rumbenieks, Latvijas čempions soļošanā telpās

Intervija - Raivo Saulgriezis, Latvijas vicečempions soļošanā telpās

Dāmām lieliska atgriešanās sportā pēc trīs gadu pauzes Agnesei Pastarei. Dāmu soļojumā pirmajos apļos vadībā izvirzījās Modra Liepiņa, bet Pastare soļojot kopā ar Anitu Siliņu Liepiņas izrāvienu apturēja, bet finišā Pastare jau iesoļoja lepnā vientulībā izcīnot kārtējo Latvijas titulu – 14minūtes 49,90 sekundes.

Intervija - Agnese Pastare, Latvija čempione soļošanās telpās

Vakara programmā sacensības turpināja daudzcīņas meistari. Te savu klasi rādīja vēl juniors Andris Skadiņš, jauns personiskais rekords septiņcīņā telpās 5181 punkts deva Latvijas čempiontitulu. Turklāt kārtslēkšanā baušķeniekam jauns personiskais rekords, bet pēdējo 1000m skrējienu Skadiņš pabeidza ar pamatīgiem krampjiem kājās.

Intervija - Andris Skadiņš, Latvijas čempions septiņcīņā telpās

Dāmām par Latvijas čempioni kļuva Gerda Kerija Dreimane.