"Louis Vuitton" iepazīstina ar jauno tērpu kolekciju

Nedēļā no 8. līdz 12.decembrim, kad Latvijas kultūras dzīvi piesātinās dažādi valsts un Eiropas mēroga kino notikumi, LTV1 ēterā būs skatāmas “Kino ziņas”, kas informēs par aktuālajiem notikumiem pirmajā Starptautiskajā Rīgas kinofestivālā, “Lielajā Kristapā” un Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijā.

Rīga nekad nav bijusi tik kinematogrāfiska kā šogad. Vienas nedēļas ietvaros norisināsies vairāki svarīgi kino notikumi – pirmais Starptautiskais Rīgas kinofestivāls, pēc trīs gadu pārtraukuma tiks pasniegtas “Lielā Kristapa” balvas Latvijas labākajiem kinoprofesionāļiem, bet nedēļas kulminācijā, 13.decembrī, Latvijas Nacionālajā operā notiks Eiropas “Oskaru” – Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija.

No pirmdienas līdz ceturtdienai “Kino ziņas” LTV1 ēterā būs redzamas uzreiz pēc “Nakts ziņām”, bet piektdien, 12.decembrī, ziņu izlaidums būs skatāms pulksten 22:15 pēc izklaidējošā raidījuma “Vakars ar Renāru Zeltiņu.”

Latvijas Televīzijas Kultūras ziņu komanda katru dienu veidos reportāžas par spilgtāko notikumu norisi kinozālēs, aizkulisēs un uz sarkanajiem paklājiem. Par tiem “Kino ziņās” stāstīs Eva Ikstena – Strapcāne un Edgars Raginskis. LTV1 sižetos skatītāji varēs sajust klātbūtnes elpu šā gada svarīgākajos kino nedēļas notikumos.