Latvijas futbola Virslīga. "Riga FC" - FK "Tukums 2000/TSS"

Latvijas virslīgā šodien FK "Ventspils" ar 2:0 pārspēja BFC "Daugavpils", bet "Valmiera FC" ar tādu pašu rezultātu FK "Jelgava". Par "Riga FC"spēli pret FK "Tukums 2000/TSS" stāsta Matīss Timofejevs.

«Riga FC» pirms mača bija 2. vietā tabulā, no līderes RFS atpaliekot par vienu punktu. Riga gan bija nospēlējusi par 2 spēlēm mazāk.

Pret pastarīti Tukumu «Riga FC» bija pamatīgi noskaņojusies. Nepilnas pusstundas laikā rīdzinieki bija guvuši jau 3 vārtus - 2 no tiem brazīļa Rodžera kontā, bet vienus guva Oļegs Laizāns.

Pēc pārtraukuma rīdzinieki bija iemiguši, to izmantoja FK «Tukums 2000/TSS», ātru viesu pretuzbrukumu ar precīzu sitienu noslēdza nigērietis Bazils un panāca 1-3. “Riga FC gan uzreiz dzēsa tukumnieku cerības, jo Kongo uzbrucējs Kulē guva divus vārtus un panāca 5-1 mājinieku labā.

Mača izskaņā spēles gala rezultātu ar skaistu tālsitienu uzstādīja 18 gadus vecais Tukumnieks Kaspars Anmanis. Galu galā uzvara «Riga FC» ar 5-2.

Intervija - Armands Pētersons, «Riga FC» aizsargs

Pateicoties uzvarai «Riga FC» atgriezusies 1. vietā turnīra tabulā par 2 punktiem apsteidzot RFS. Savukārt FK «Tukums 2000/TSS» atrodas pēdējā 10. pozīcijā.