Martins un Tomass Dukuri aizvada treniņus pirms EČ posma Siguldā

Nākamnedēļ Siguldā norisināsies sezonas pēdējais pasaules kausa izcīņas posms skeletonā un bobslejā. Jau šonedēļ sākušies treniņi, pie brāļiem Dukuriem viesojās Matīss Timofejevs.

Siguldā jau šonedēļ ieradušies vairāku valstu skeletonisti, kaut gan lielākā daļa trenējas Altenbergā, kur februāra beigās norisināsies pasaules čempionāts. Vēl jo projām gaisa temperatūra ir ap nulli, tomēr ledus ir ļoti ātrs.

Intervija - Tomass Dukurs, skeletonists

Martinam Dukuram sezona ir pietiekami stabila – 5 no septiņiem posmiem kāpis uz goda pjedestāla, divos uzvarējis un kopvērtējumā ir līderis. Kaut gan pēdējos posmos bijušas problēmas ar tehniku.

Intervija - Martins Dukurs, skeletonists

Tomasam Daudz pieticīgāka, bez goda pjedestāliem un vienu reizi pat ārpus labāko desmitnieka. Daudz aprunātās veselības problēmas gan nav lielākā problēma.

Intervija - Tomass Dukurs, Skeletonists

Brāļu treneru komandai šosezon pievienojies bijušais skeletonists, austrietis Matiass Gugenbergers, līdz ar to izveidojusies sadarbība ar Austrijas komandu.

Intervija - Matiass Gugenbergers, Brāļu Dukuru treneris

Treniņus trasē sportisti turpinās arī nākamnedēļ, bet Siguldas pasaules kausa posms, kurš vienlaicīgi būs arī Eiropas čempionāts norisināsies nākamās nedēļas nogalē.