V.I.P. Kino entuziasti. Fināls

0.0

Oktobra pēdējā pirmdiena sākas ar "Veiksmes. Intuīcijas. Prāta" finālspēli. Uģa Joksta sabiedrotie būs erudīti, kuri vaļasprieku ailē rakstījuši – patīk kino. Kapteiņi: Namejs Ercums un Kristaps Broks.

Namejs Ercums – komandas kapteinis. Strādā par IT auditoru. Brīvajā laikā aizraujas ar kino un datorspēlēm. Ir nācies arī iesaistīties īsfilmas un pilnmetrāžas filmas tapšanā kā masu skatu dalībniekam. 

Inese Apse – kino viktorīnas komandas biedre. Joprojām fascinē pieredze, ko dod kino skatīšanās uz lielā ekrāna. Cik sevi atceras, atceras arī lielu interesi par kino. Arī Ineses profesionālā dzīve saistīta ar kino izplatīšanu un mārketingu. 

Ilgvars Čevers – nepastāvīgais kino viktorīnas komandas biedrs. Strādā IT industrijā. Ilgvaram kino ir kā pašizpausmes un iedvesmas avots. Ir arī kaut kas rakstīts un runāts par kino publiskos kanālos. Nepatīk mūzikli. 

Kristaps Broks – komandas kapteinis, strādā Latvijas Zinātņu akadēmijā. Ikdienu pavada starp Latvijas gudrākajiem prātiem. Kristaps ir kino komandas "Īsts Klintvuds" jaunākais dalībnieks gan pēc pievienošanās laika, gan pēc pases datiem. Brīvajā laikā skatās seriālus un filmas, paskrien vai kārto puzles, ja vien nav pārguris no divu dēlu audzināšanas.

Inguna Šaurele – strādā nekustamo īpašumu apsaimniekošanas biznesā, ir aktīva darbā un izklaidēs. Kino viktorīnās mēģina palīdzēt komandas biedriem ar zināšanām, īpaši par latviešu kino. Izbauda prāta spēles, patīk oriģinālais un atšķirīgais gan līdzcilvēkos, gan mākslā. Iecienījusi garus pārgājienus.

Kristaps Zālītis – izglītības psiholoģijas bakalaurs un sociālantropoloģijas maģistrs. Reiz jau spēlējis "V.I.P.". Pašam nezināmu iemeslu dēļ 15 gadu vecumā sācis pierakstīt visas redzētās filmas. Šobrīd noskatījies jau 7600, un šis skaitlis mainās teju katru dienu. Komandā atbildīgs arī par muzikāliem jautājumiem.