Zīmju valodā. V.I.P. Kino entuziasti. Otrais pusfināls

0.0

Šajā reizē Uģis Joksts turpinās sarunu par kino pasauli ar divām lieliskām komandām, kuru kapteiņi ir Beāte Lielmane un Namejs Ercums.

Beāte Lielmane – komandas kapteine, uztur komandas "Baltijas jūras izsmelšanas biedrība" disciplīnu. Spārnotā frāze "galvenais ir piedalīties" nav par viņu, jo Beātei patīk uzvarēt. Nedefinējams interešu loks – jo vairāk kādu jomu iepazīsti, jo interesantāka tā paliek. Bērnība aizvadīta pie TV ekrāna, skatoties tūkstošiem filmu un seriālu. Komunikācijas un informācijas sektora vadītāja UNESCO Latvijas Nacionālajā komisijā.

Anete Dupkeviča – komandas kapteines cīņubiedre erudīcijas spēlēs. Diplomēta vēsturniece, kuru profesionālās gaitas jau studiju laikā aizvedušas citā virzienā. Darba dienu vakarus pavada jauktā kora "Norise" dziedātāju rindās un dažādās erudīcijas un muzikālās viktorīnās. Interesējas par latviešu kino un mūziku.

Lāsma Gaile ir "Baltijas jūras izsmelšanas biedrības" tiešsaistes kopienas vadītāja, un šī svarīgā uzdevuma pildīšanā noder pieredze darbā komunikācijas lauciņā. Viņai parasti somā ir kāda grāmata, jo bieži atrodas brīdis ielasīties vai  sekot līdzi tiešsaistes diskusijām, tostarp arī Baltijas jūras čatā.

Namejs Ercums – komandas kapteinis. Strādā par IT auditoru. Brīvajā laikā aizraujas ar kino un datorspēlēm. Ir nācies arī iesaistīties īsfilmas un pilnmetrāžas filmas tapšanā kā masu skatu dalībniekam.

Inese Apse – kino viktorīnas komandas biedre. Viņu vienmēr ir interesējis kino, un arī profesionālā dzīve saistīta ar kino izplatīšanu un mārketingu. Joprojām fascinē pieredze, ko dod kino skatīšanās uz lielā ekrāna.

Ilgvars Čevers – nepastāvīgais kino viktorīnas komandas biedrs. Strādā IT industrijā. Kino ir kā pašizpausmes un iedvesmas avots. Ir arī kaut kas rakstīts un runāts par kino publiskos kanālos. Nepatīk mūzikli.