Īstās latvju saimnieces. Aiga Bitmane

0.0

Šī brīža hobijs Aigai ir darbs mājās "Smilgāji" un dalīšanās savās zināšanās ar citiem. Ļoti patīk iekārtot interjerus sev, draugiem un paziņām, jo ilgus gadus strādājusi arī par mēbeļu dizaineri savas ģimenes mēbeļu uzņēmumā. Aigas iemaņas interjera radīšanā ir ļoti labi manāmas arī viņas mājās. Viss ir pārdomāts, saskaņots un katras sievietes sapnis. Tā ir īsta "Pinterest" māja ne tikai iekšpusē, bet arī ārpusē, kur izveidota skaista stikla siltumnīca, ugunskura vieta un dārzs.

Tomēr saimniece Aiga Bitmane pārējās viešņas uzreiz savā mājā nelaidīs. Viņai svarīgi būs no sākuma parādīt savu mīļāko vietu Kurzemes novadā – Aizupes muižu. Klausoties Aigas stāstos par skaisto vietu, saimnieces sāks prātot: "Vai tik te kāds nespokojas?"

Viens no Aigas meistarstiķiem ir ūdens kliņģeru gatavošana. Pārējām saimniecēm būs ne tikai iespēja šo Aigas izslavēto ēdienu nogaršot, bet arī tematiski uzrāpties umurkumurā – bet vai tiešām kāda no dāmām to darīs? 

Pārējie ēdieni "Smilgāju" mājās būs restorāna cienīgi. Galu galā saimniece Aiga ir profesionāla konditore. Bet vai tiešām viss ies tik gludi? Viens no ēdieniem gan saimnieci pievils…

Izklaidē Aiga, kā jau profesionāle, liks pārējām saimniecēm cept savu maizīti, bet... latviešiem netradicionālu maizīti –fokaču. Ko par to teiks pārējās saimnieces? Lai vai kā, vakars noslēgsies pie ugunskura, ar vainagiem galvā un spēka dziesmas dziedot, kā īstā Jāņu vakarā!