Īstās latvju saimnieces. Alma Bērziņa

5.0

Saimniece Alma Bērziņa no visām septiņām saimniecēm ir visjaunākā, bet noteikti vistrakākā un neparastākā. Lai gan jaunā sieviete pati sevi sauc par darbaholiķi, viņa ir īsts enerģijas kamoliņš, kurš ritinās pa dzīvi un uzsūc sevī visu labo. Darba dunā Almai ir jāpaspēj arī izlādēties un atkal uzkrāt spēkus. To viņa dara, klausoties latviešu spēka dziesmas, braucot ar motociklu, kā arī mīlot savus bērnus un ģimeni. 

Pārējām saimniecēm būs iespēja ieskatīties šajā Almas straujajā ikdienā un baudīt ātrumu un adrenalīnu, izbraucot ar kvadracikliem. Jaunā saimniece vēlēsies dāmām parādīt arī savu sievišķīgo pusi, tāpēc vēl kādā izklaidē būs neliels rituāls pie ugunskura.

Tā kā zemnieku saimniecība "Jundas" nodarbojas ar lauksaimniecības dzīvnieku vairumtirdzniecību un eksportu, liellopi ir Almas ikdiena un tas arī būs manāms saimnieces ēdienkartē. Dāmas varēs nobaudīt īstu liellopa tartaru, kā arī liellopa steiku, kurš tiks gatavots saimnieču acu priekšā. Ēdot šos ēdienus, pie galda dāmas sāks pļāpāt arī par dīvainākajiem ēdieniem, kādi vispār baudīti. Citai tās ir mūsu pašu Latvijas zaļās vardes, citai valis vai zirgs.

Alma un viņas komanda iepērk liellopus un jērus visā Latvijā, rūpējas par tiem savā eksporta novietnē un eksportē tos uz Eiropu. Vēl paralēli lielajam darbam Alma audzina bērnus un rūpējas par savu sētu. 

Lai gan pirmais skats uz Almu šķiet trausls un bezgala skaists, viņas hobiji atbilst jaunās sievietes spēcīgajai iekšējai pasaulei. Viņa brauc ar motociklu, spēlē bungas un, protams, mīl ceļot, kā arī braukt ar velosipēdu. Alma ir neparasta saimniece un tieši tas ir redzams un jūtams viņas sētā. Alma tiešām ir drosmīga, spēcīga, stilīga un mūsdienīga saimniece. Ar viņas palīdzību būs iespēja parādīt Latvijai, ka arī jaunās un modernās sievietes var būt īstas saimnieces. Vajag tikai gribasspēku un plašu sirdi!