Baltijas Top līgas vicečempionu duelī "Baltic XL/Livonia" dramatiskā izskaņā piekāpjas "Baltrex"

0.0
Straujiem soļiem tuvojas regbija sezonas noslēgums Baltijas spēcīgākajā TOP līgā. Šavu pirmspēdējo spēli pamatturnīrā aizvadīja pēdējo divu gadu pusfināliste Livonija, kas savā laukumā uzņēma daudzkārtējo Baltijas čempioni Šauļu Baltrex. Andris Auziņš stāsta vairāk.

Livonijai savā laukumā pret Šauļu Baltrex bija pēdējā iespēja ieķerties, lai jau trešo sezonu pēc kārtas spēlētu Baltijas TOP līgas pusfinālā. Livonijai derēja tikai uzvara, jo iepriekš līga lēma vienu no livoniešu uzvarām anulēt tā vietā piešķirot tehnisko zaudējumu. Savās mājās Livonija sāka vareni – komanda bija pilnībā koncentrējusies spēlei un pirmais piezemējums mājiniekiem, bet puslaikā Livonija devās ar 14:10 pārsvaru. Arī otrajā puslaikā laukumā ļoti līdzīgs sniegums, Livonija ilgi turējās vadībā, taču spēles beigas veiksmīgākas Šauļiem un šoreiz atkal zaudējums ar 20:24.

Intervija - Miķelis Jurevičs, RK "Livonija" kapteinis

Livonijas zaudējums nozīmē, ka šoreiz Baltijas pusfināls komandai ies secen, bet kārtējo reizi Latvijas regbisti pierāda, ka pērn izcīnītā vienīgā uzvara pār Šauļu Baltrex nav nejaušība.

Intervija - Miķelis Jurevičs, RK "Livonija" kapteinis

Otra Latvijas komanda Miesnieki šajā sezonā konkurēt ar labākajām Baltijas līgas komandām nespēj – līdz šim zaudējot visas spēles. Šodien savā laukumā pret pēdējo divu gadu čempioni lietuviešu "Vairas" "Miesnieki" dažādu iemeslu dēļ nevarēja laukumā sūtīt savu labāko sastāvu. Tas arī atspoguļojās spēles rezultātā – kārtējais zaudējums ar 0:28.

Intervija - Emīls Balodis, RK "Miesnieki" kapteinis

Abas Latvijas komandas vienu kārtu pirms Baltijas TOP līgas pamatturnīra beigām ieņem pēdējās divas vietas, turklāt "Miesnieki" zaudējuši visas spēles.