"Tukums 2000"/"Telms" futbola virslīgā pārtrauc septiņu neuzvarētu spēļu sēriju

Latvijas futbola virslīgā šodien divas spēles. Virslīgas līdere Riga FC ar 3:5 zaudēja Jelgavai, bet ļoti intriģējošā spēlē Tukums savās mājās uzņēma Daugavpili Andris Auziņš stāsta vairāk.

Tukums un Daugavpils ir galvenās konkurentes, lai nepaliktu devītajā vietā un sezonas beigās nebūtu jāspēlē pārspēles par palikšanu Virslīgā. Pirms spēles tieši Tukums bija devītajā vietā par punktu atpaliekot no Daugavpils. Mājnieki tukumnieki pārspēles šķiet nevēlas redzēt kā savas ausis, puslaikā pilnīga mājnieku dominance – abus vārtus guva brazīliešu leģionārs Artūrs Pedru. Divu vārtu pārsvars ļāva tukumniekiem otro puslaiku aizvadīt spēlējot no aizsardzības. Daugavpils mēģinājumi atgriezt intrigu spēlē beidzās vien ar bīstamām standarsituācijām, bet šoreiz Tukuma vārtus latgaliešiem atslēgt neizdevās, vēl jo vairāk pašā izskaņā Kaspars Anmanis no 11 metru atzīmes panāca beigu rezultātu 3:0. Tukumam otrā uzvara pār Daugavpili šosezon.
Intervija - Kaspars Anmanis, FK "Tukums2000/Telms" pussargs

Tukums pateicoties uzvarai pacēlās uz astoto vietu ar 27 punktiem, par punktu vairāk ir Mettai, bet Jelgava ir sestā ar 30 punktiem.