"Riga FC" gatavojas UEFA Konferences līgas atbildes spēlei pret "Vikingur"

Otrai Rīgas komandai "Riga FC" atbildes spēle Islandē pret vietējo Vikigur šovakar vēlu vakarā, lai gan Rīgai mājas spēlē bija izteikts pārsvars, Islandes mākslīgā seguma stadions mūsējiem var sagādāt zināmas problēmas, vairāk stāsta Andris Auziņš.

Latvijas vicečempione "Riga FC" Skonto stadionā pirms nedēļas pret Vikingur dominēja, beigās svinot uzvaru ar 2:0. Izbraukumā Reikjavīkā gan Rīgai būs jāspēlē uz mākslīgā seguma, kur Vikingur pēdējās 10 spēlēs zaudējusi tikai reizi. 

Intervija - Tomislavs Stipičs, "Riga FC" galvenais treneris

"Mums spēle jāsāk ar lielu pārliecības devu, bet es jūtu, ka šī nebūs viegla spēle. Es to vienkārši jūtu. Bet ceru, ka tiksim ar uzdevumu galā."

Īsi pirms UEFA Konferenču līgas kvalifikācijas sākuma "Riga FC" krietni pastiprinājās ar jauniem futbolistiem. Jaunieguvumi uzreiz vēlas sevi pierādīt, bet sākumsastāvā laukumā var sūtīt tikai 11 futbolistus.

Intervija - Tomislavs Stipičs, "Riga FC" galvenais treneris

"Ļoti ceru, ka tiksim pāri šai atlases kārtai. Lai jauajiem futbolistiem būtu pietiekami daudz spēļu. Šī ir ļoti svarīga spēle, tā būs izšķiroša, lai jaunajiem spēlētājiem būtu spēles laiks, lai viņi varētu adaptēties komandā."

Intervija - Milošs Jojičs, "Riga FC" kapteinis

"Viņi jau iepriekš parādīja, ka viņiem ir kvalitātes, bet atkārtošu to, ko teicu pirms pirmās spēles – mums ir jāskatās uz sevi, tikai uz sevi, ja būsim savā līmenī – viss būs labi."

Pērn Rīga aizspēlējās līdz Konferenču līgas trešajai kārtai, treneris Stipičs neslēpj, ka šogad mērķis ir iekļūt grupu turnīrā.