Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā "Riga" ar 2:0 pārspēj ''RFS Futsal''

Šodien "Arēnā Rīga" ar otro spēli aizritēja Latvijas telpu futbola finālsērija. Tajā savstarpēji spēkojās divas galvaspilsētas komandas - ''Riga'' un ''RFS Futsal''. No arēnas ziņo sporta korespondents Matīss Timofejevs.

Abas komandas spējušas panākt to, ka visas finālsērijas spēles notiek Arēnā Rīga. Riga FC spēja RFS uzvarēt LK finālā, bet LČ finālsērijas pirmajā spēlē RFS uzvarēja pēcspēles sitienos. Sērija rit līdz 3 uzvarām. Šovakar ļoti jūtams tas, ka Riga FC ļoti nevēlas nokļūt iedzinējos ar 0-2.

Abās komandās ir augsta līmeņa ārzemju futbolisti. Galvenā zvaigzne ir Riga FC kreklā – seškārtējais pasaules labākais telpu futbolists – portugālis Rikardinju. Viņa pārstāvētā komanda uzbruka vairāk un agresīvāk. Pēc auta izspēles precīzi sita Artūrs Strazdiņš un izvirzīja vadībā Riga FC 1-0.

Pēc pārtraukuma spēlējot vairākumā Riga FC dubultoja pārsvaru. Precīzi sita brazīlietis Taljess un panāca 2-0. RFS centās atspēlēties spēlējot bez vārtsarga, bet vārtus neguva. Uzvara ar 2-0 Riga FC. 

Intervija - Artūrs Strazdiņš, "Rīgā Futsal Club" spēlētājs 

Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1.