Uz lielajiem ekrāniem iznāk "Melnais Ādams" ar Dveinu Džonsonu

Uz lielajiem ekrāniem visā pasaulē sāk demonstrēt supervaroņu filmu "Melnais Ādams". Pirmizrādē Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā galvenās lomas atveidotājs Dveins Džosons atzina, ka gājis uz šo mērķi 15 gadus.

Man ir sajūta, ka viss, ko esmu darījis savā karjerā, ir novedis pie „Melnā Ādama”. Šī ir filma, kuru esmu mēģinājis uzņemt un par kuru cīnījos jau 15 ilgus gadus. Pa ceļam bija dažādi. Es dzirdēju - vai ir vēl kāds, kuru vēlaties spēlēt? Daudzi apšaubīja ideju par ”Melno Ādamu”. Tāpēc mēs šeit esam ļoti priecīgi un gatavojamies to nodot pasaulei.

Džonsona vārds komentārus neprasa, jo viņš jau vairākus gadus ir pelnošākais aktieris Holivudā un iemantoja popularitāti ar lentēm “Laipni lūgti džungļos”, “Ķeriet Smārtu!” un “Ātrs un bez žēlastības”. Labi pazīstami ir arī viņa partneri, kas pārstāv vairākas paaudzes – Pīrss Brosnans,  Eldiss Hodžs un Kvinesa Svindela. Anotācijā norādīts, ka pirms gandrīz 5-iem tūkstošiem gadu Melnais Ādams iemantoja visvareno sendievu spējas, bet drīz nonāca ieslodzījumā. Tagad viņš ir atbrīvots no pasaulīgajām važām un gatavs iepazīstināt mūsdienu pasauli ar savu īpatnējo izpratni par taisnīgumu. Kritiķi ir vienisprātis, ka iecere bija vērienīga, taču par tās īstenošanu domas dalās, un “Rotten tomatoes” jeb „Puvušo tomātu” vietnē lente saņēmusi viduvēju – 55-cu procentu reitingu. Daļa apskatnieku norāda, ka filma ir haotiska, sižets paredzams, un to nekompensē Džonsona zvaigznes statuss. Savukārt citi to novērtē kā labu izklaidi, kas atbilst šī žanra standartiem.