Pasaules kauss skeletonā vīriešiem un sievietēm

Martins Dukurs sacensībās Vinterbergā izcīnīja savu jubilejas 60. uzvaru pasaules kausa sacensībās un veica jaunu ierakstu sporta vēsturē. 

Sacensību norise šoreiz neiztika bez skandaloziem pavērsieniem. Martins un Tomass Dukuri pirmajā braucienā uzrādīja dalītu otro labāko laiku, taču sacensību organizatori pēc Vācijas komandas iesniegtā protesta nolēma, ka trases tīrīšanā sportistiem netika nodrošināti vienādi apstākļi un pirmā brauciena rezultāti tika anulēti. Līdz ar to posma uzvarētājs tika noteikts tikai pēc otrā brauciena rezultātiem. Šajā situācijā lielākie ieguvēji bija mājinieki vācieši un no mūsējiem - Martins Dukurs - kurš otrajā braucienā sasniedza labāko rezultātu, par nieka vienu sekundes simtdaļu pārspējot vācieti Akselu Jungu un par piecām simtdaļām Aleksandru Tretjakovu no Krievijas. Līdz ar to Martinam Dukuram vēsturiskā 60. uzvara pasaules kausa posmos, kas pirms pēdējā posma viņam ļāva izvirzīties vadībā arī pasaules kausa kopvērtējumā 39 punktus priekšā otrajā vietā esošajam Jungam. Ceturto vietu šodien ieņēma vēl viens vācietis Aleksanders Gasners, bet Tomasam Dukuram bija jāsamierinās ar 5.vietu, Martinam zaudējot 0,21 sekundi.

Sieviešu sacensībās Endijai Tēraudai 18. vieta.Pirmajā trijniekā nīderlandiete Kimberlija Bosa, vāciete Žaklīna Lēlinga un Jeļena Ņikitina no Krievijas.