"Būris"- ko ēdīsim pēc 20 gadiem?

Kotlete vai karbonāde no īstas gaļas kļūs par ekstru, ko atļauties vien svētkos. Ikdienā ēdīsim kāpuru gaļas bumbiņas vai grauzdētus circeņus.
Izklausās dīvaini? Zinātnieki saka – sāciet pierast un mainīt ēšanas paradumus, jo tā kā patlaban, mēs ilgi vairs nevarēsim atļauties sevi pabarot. Planētas pārapdzīvotības un gloālā sasilšana atspoguļosies arī mūsu ēdienkartē.
Par to arī jaunākajā digitalā satura “Būris” sērijā diskutēs pētniece, kas prot pārtikā izmantot sliekas Ilga Gedrovica un latviešu tradicionālās garšas pārzinātājs Gunārs Ķirsons.
Pilnu ierakstu meklējiet svētdien pēcpusdienā LSM.LV, tagad – neliels ieskats diskusijā.