Peldēt gribētājiem aizliegto ezeru saraksts un bargie sodi lai aizsargātu augus

Aizvadītajās brīvdienās tika uzzināti visi raidījuma “Latvijas Sirdsdziesma” aptaujas finālisti. Lai arī šogad izpaliek ierastais brīvdabas koncerts, raidījuma un dziesmu aptaujas “Latvijas sirdsdziesma” uzvarētāju noteiksim televīzijas tiešraidē. 13. jūnijā izskanēs visas 15 fināla dziesmas, studijā viesosies īpašais viesis – maestro Raimonds Pauls – un mēs noskaidrosim, kura ir skatītāju iemīļotākā sirdsdziesma 2019./2020. gada sezonā.

Finālā izskanēs un par šī gada Sirdsdziesmas titulu sacentīsies (dziesmas nosaukums/izpildītājs):

ABI TRĪS / Baltie Lāči
ACIS MĪLĪGI KAUTRĀS / Kaspars Markševics
ATVEROT DEBESIS VAĻĀ / Miera Vējos
BALTĀS ROZES / Mārtiņš Ruskis
DIENA NĀK / Klaidonis
ESMU LAIMĪGS / Zelta Kniede
KĀ RĀMA UPE / Zeļļi
LAI MĪLESTĪBAS NEPIETRŪKST / Galaktika
LOGĀ LĪKST CERIŅI ZILI / Rumbas Kvartets
MALDU VALSTĪBA / Ineta Rudzīte, Ainars Bumbieris
MANS SUNS IR LETIŅŠ / Jorens Šteinhauers
MĒNESTIŅŠ / Jānis Moisejs
MONIKA / Ducele
RUDENS / Signe Baltere & Ingus Staško
TRĪS DZEJNIEKU MĪLAS VĀRDI / Inga Ruka-Lazdiņa

Fināla laikā katrs no finālistiem sveiks skatītājus no sava novada, bet skatītāju uzdevums būs izvēlēties savu iecienītāko dziesmu no finālistiem un balsot. Balsot būs iespējams visa fināla raidījuma laikā – gan telefoniski, gan LTV mājas lapā.

Fināla koncertā izskanēs ne vien visas finālā iekļuvušās dziesmas, bet arī maestro Raimonda Paula radītais dziesmu cikls Guntim Skrastiņam. Pārraides vadītāji, kā allaž – Guntis Skrastiņš un Velga Vītola. Atgādinām, ka pērn uzvaras laurus plūca Artis Šimpermanis ar dziesmu “Strēlnieka vēstule meitenei”.

To, kādā secībā finālisti uzstāsies, būs iespējams noskaidrot fināla dienas raidījumā “Latvijas Sirdsdziesma” – 13. jūnijā plkst. 19.05. Savukārt plkst. 21.05 LTV1 un REPLAY.lv tiešraidē būs vērojams “Latvijas Sirdsdziesmu fināls”.