Spānija apžēlo katalāņu separātistu līderus

No 3. septembra, kā ierasts pirmdienas vakaros, plkst. 22.00 LTV1 ēterā būs vērojams raidījums “Sporta studija”. Jaunus spēkus piesaistījusi raidījuma vadītāju komanda – kopā ar Reini Ošenieku un Dāvidu Ernštreitu vadītāja pienākumus turpmāk vadīs arī LTV sporta žurnālistu komandā nesen ienākušais, taču sevi jau pierādījušais Raimonds Gekišs.

Pēc vasaras pārtraukuma raidījuma saturā daudz nebūs mainījies – joprojām tiks aplūkotas Latvijas un pasaules sporta dzīves aktualitātes, un šomēnes ir tiešām daudz, par ko stāstīt – Latvijas sieviešu basketbola izlases pārbaudes spēles, Rīgā plānotais pasaules čempionāta posms rallijkrosā, US Open tenisa turnīra norise un citi sporta dzīves notikumi.

Arī jaunajā sezonā raidījumā būs gan reportāžas par mūsu sportistu startiem sacensībās un treniņu procesu, neizpaliks tradicionālās rubrikas, bet šīs sezonas jaunums ir Raimonds Gekišs, kurš turpmāk kopā ar Dāvidu Ernštreitu un Reini Ošenieku vadīs raidījumu. Raimonds LTV sporta redakcijā sāka strādāt samērā nesen. “Jūtos pagodināts, ka man ir iespēja pievienoties Latvijas vadošā sporta raidījuma vadītāju komandai. Sabiedriskais medijs uzliek augstu atbildības, kvalitātes un ētikas latiņu. Tāpēc ir lepnums atrasties starp kolēģiem, kuri ar savu darbu ceļ Latvijas sporta žurnālistikas līmeni arvien augstāk. Tā ir kārtīga motivācijas deva, lai veiktu savu darbu godprātīgi un pēc labākās sirdsapziņas,” uzsver Raimonds. Paralēli darbam televīzijā, Raimonds studē doktorantūrā Latvijas Universitātē, kur strādā pie promocijas darba par Latvijas sporta žurnālistiku.