Panda saņem Tēva dienas dāvanu

12. septembrī Eiropas parlamentā notiks Eiropas Komisijas priekšsēdētāja Žana Kloda Junkera ikgadējā uzruna par situāciju Eiropas Savienībā un debates. Latvijas Televīzija nodrošinās tiešraidi no Strasbūras, kā arī piedāvās ievadraidījumu ar Imantu Frederiku Ozolu.

Eiropas Savienība ir spēks, ar ko rēķinās visā pasaulē. Tomēr šobrīd tā atrodas nopietnu izaicinājumu priekšā. Nākamgad gaidāmas Eiroparlamenta vēlēšanas un šobrīd ir daudz jautājumu par to, kas savienību sagaida nākotnē.

Pērn Junkers savā uzrunā iezīmēja vīziju par to, kā jāattīstās Eiropas Savienībai līdz 2025. gadam. Sagaidāms, ka šogad Eiropas Komisijas priekšsēdētājs runās par vēl konkrētākiem soļiem, kas veicami, lai Eiropas Savienība kļūtu vēl vienotāka, spēcīgāka un demokrātiskāka.

Žana Kloda Junkera uzruna Eiropas Parlamentā un debates par situāciju Eiropas Savienībā 12. septembrī tiešraidē varēs vērot no plkst. 10.00 LTV1 un sabiedrisko mediju satura atskaņotājā REPLAY.lv. Savukārt īsi pirms tam – plkst. 9.45 – būs vērojams raidījuma “Pasaules Panorāma” speciālizlaidums.