Neskaidrā statusa dēļ valsts atbalsts psihologu pakalpojumiem - nenoteikts

No pirmdienas, 4. septembra, ierastajā laikā plkst.21.15 LTV1 ēterā ar jauno sezonu atgriezīsies azartiskā, inteliģentā un izglītojošā spēlē «Veiksme. Intuīcija, Prāts».

Jaunajā sezonā tiksimies ar erudītiem, kuri vēlas pārbaudīt savas zināšanas, kuriem piedzīvojums ir pabūt prožektoru gaismās un arī prast koncentrēties spēlei. Spēles dalībnieki  prot priecāties par uzvaru un nebēdāt par zaudējumu. Spēles noteikumi ar nelielām izmaiņām - viens no jautājumiem katrai komandai tiks uzdots balstoties uz attēlu, un tajā fiksētais būs cieši saistīts ar mūsu valsts pastāvēšanas simtgadi.

Raidījuma vadītājs Uģis Joksts ar nepacietību gaida pirmo tikšanos ar raidījuma skatītājiem. 

Pirmie drosmīgie spēles laukumā būs trīs bērnības draugi ar kapteini - aviācijas industrijā strādājošo Kasparu Bernānu, un draugu kompānija, kuru kapteinis Miks Miķelsons grib saukt talkā, lai uzvarētu.

Dalībnieki:

Kaspars Bernāns, komandas kapteinis. Strādā aviācijas industrijā. Brīvajā laikā spēlē basketbolu un organizē pasākumus sev un draugiem, interesē ģeogrāfija un vēsture. Baidās no čūskām, bet tikpat ļoti arī no jautājumiem par aviāciju. 

Kārlis Gertmanis, kapteiņa bērnības draugs. Entuziastisks grāmatu lasītājs un politikas pazinējs. Absolvējis universitāti Lielbritānijā, strādā IT uzņēmumā Latvijā, ir aizrautīgs tautas deju dejotājs. Būs  vislabāk dzirdamais vīrs komandā, lai arī komanda ir skaļa.

Rūdolfs Roze, kapteiņa bērnības draugs un gandrīz kaimiņš. Absolvējis Rīgas Paula Stradiņa universitāti un šobrīd apgūst sirds ķirurga profesiju. Interesē viss par sportu, kino un medicīnu. 

----

Miks Miķelsons, komandas kapteinis.  Izglītību ieguvis Rīgas Ekonomikas augstskolā, strādā konsultāciju aģentūrā. Patīk sacensību gars un uzvaras,  prāta spēles  spēlē, jo atmiņā turas daudz dažādas informācijas.

Toms Dombrovskis –  kapteiņa draugs, bijušais klasesbiedrs. Celtnieks un liels grāmatu lasītājs. Tautas deju dejotājs un cilvēks, uz kuru vienmēr var paļauties. Kā erudītam  stiprās puses sports un mūsdienu literatūra. 

Liene Ludborža – kapteiņa draudzene, dzimusi un augusi Koknesē; datorspeciāliste. Zina ārkārtīgi daudz, tikai nav par sevi tik pārliecināta, ka tā tas patiešām ir. Patīk teātris, mūzika, šahs un galda spēles. teksts.