EP aktualizē mājdzīvnieku labturības jautājumu

No 8.novembra, sešus svētdienu vakarus LTV1 ēterā būs skatāmas “Mana dziesma” īpašās spēles, kas veltītas Maestro Raimonda Paula 80 gadu jubilejai un viņa radošajai daiļradei vairāku gadu desmitu garumā. Kā īpašie viesi šajās muzikālajās spēlēs piedalīsies septiņi izpildītāji no Latvijas reģioniem, kuri dalību šovā izcīnījuši reģionālajās atlasēs. Katru ceturtdienu LTV raidījuma “4.studija” sižetos varēsim viņus tuvāk iepazīt un izvēlēties savu simpātiju, nobalsojot Latvijas sabiedrisko mediju portālā www.lsm.lv 

LTV sadarbībā ar kompāniju “MicRec PM” septembrī piedāvāja iespēju reģionu māksliniekiem piedalīties savdabīgā jauno talantu konkursā, kas veltīts Maestro Raimonda Paula 80. dzimšanas dienai. Kopā sešos koncertos Krāslavā, Strenčos, Madonā, Aizputē, Ventspilī un Talsos tika izvēlēti septiņi dalībnieki, kuri ieguva tiesības uzstāties spēlē “Mana dziesma”.

No Krāslavas spēlē piedalīsies inženieris un interjera dizaineris Viktors Bernāns. Strenčos atlases žūriju pārsteidza četras jaunas un atraktīvas māmiņas, kuras mūzikas pasaulē pazīstamas ar nosaukumu “4Sound”. Ventspilī žūriju apbūra divpadsmitgadīgā Karlīna Priedēna. Viņai uz skatuves pievienosies četrpadsmitgadīgais Valters Kriškāns no Ļaudonas, kuram uzticēts izpildīt saksofona solo. No Madonas spēlē “Mana dziesma” piedalīsies meiteņu vokālā grupa “The Sound Effect”, savukārt Aizputē žūriju aizkustināja Diāna Lube, bet Talsu koncertā vispārliecinošāk startēja bērnu ansamblis “Re, re”.

Ar visiem dalībniekiem tuvāk varēsiet iepazīties ik ceturtdienu raidījuma “4.studija” sižetos, kuros dalībnieki pastāstīs par sevi, saviem nākotnes plāniem un sajūtām, esot uz skatuves un dziedot Raimonda Paula dziesmas. No 8.novembra Latvijas sabiedrisko mediju portālā www.lsm.lv tiks atklāts balsojums, kurā ikviens televīzijas spēles “Mana dziesma” skatītājs varēs nobalsot par savu simpātiju.

“Mana dziesma” pirmajā īpašajā spēlē 8.novembrī pulksten 21:20 Elita Mīlgrāve, Elita Veidemane, Elita Patmalniece, Normunds Jakušonoks un liepājnieki Guntars Račs un Ivo Fomins atcerēsies Maestro neatkārtojamos duetus.

Raidījums “Mana dziesma” tiešraidē un pēc ētera skatāms Latvijas Televīzijas mājas lapā http://ltv.lsm.lv/lv/izklaide/mana-dziesma/