ES trīs no katriem 10 cilvēkiem maksā kukuļus

0.0

Britu seriālu cienītājiem LTV1 no 26.septembra sestdienās pulksten 22:25 piedāvā baudīt 2015. gada Lielbritānijas daudzsēriju vēsturisko drāmu “Indijas vasaras”, kuras darbība norisinās krāšņo un plašo Himalaju un Indijas tējas plantāciju vidē, Lielbritānijas impērijas pastāvēšanas pēdējos gados.

Tur, “Mazajā Anglijā”, vēl mājo novecojošā režīma paliekas, revolūcijas un neatkarības noliegums. Kamēr naktis tiek aizvadītas dārgās, izšķērdīgās ballēs, dienas ir piesātinātas ar radikālās jaunatnes darbībām, kurām jānes lielas pārmaiņas šajā zemē.

Divas ģimenes – viena angļu, otra – indiešu, tiek vienotas un šķirtas konfliktējošu vērtību dēļ, pastāvot nevienlīdzībai un aizliegtai mīlestībai. “Indijas vasaras” ir sāga, pasaka par mīlestību, noslēpumiem, turētiem un lauztiem solījumiem un jūtām, kas virmo svelmainās Indijas vasaras dienās un naktīs.

Šajā stāstā brīvības cīnītāji, politiskie spiegi, mākslinieki, bāreņi, klaidoņi, bagātie un nabagie savij atšķirīgo dzīvju īpatnības kopā ar elpu aizraujošo Indijas un tās iedzīvotāju skaistumu, tās piļu varenību un aristokrātiju un radikālās jaunatnes sparu, nosakot jaunas valsts robežas.

Režija: Anands Takers, Džeimijs Peins, Deivids Mūrs

Lomās: Džūlija Voltersa, Henrijs Loids Hjūzs, Nikešs Patels, Džemima Vesta, Fiona Glāskota.