G7 samitu aizēno "Breksit" nesaskaņas

Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta žurnāliste Līva Rauhvargere šodien, 21. janvārī, ieguvusi vienu no Latvijas Žurnālistu savienības (LŽS) piešķirtajām balvām „Žurnālistikas cerība”, kas tiek pasniegtas prasmīgākajiem jaunajiem žurnālistiem. Balvas iegūšanas galvenie kritēriji ir raksta vai sižeta tematikas aktualitāte, formas un stila meistarība, valodas precizitāte, informācijas avotu daudzveidīgums un citi.

„LTV Ziņu dienests ir izveidojies par stipru, nelokāmu un uzticamu Latvijas Televīzijas mugurkaulu un esmu patiesi priecīgs, ka mūsu rindās ir tādi skatītāju mīlēti profesionāli žurnālisti kā Līva Rauhvargere, kas ar savu darbu un attieksmi ceļ Latvijas Televīzijas daudzu gadu desmitu laikā iekoptās neatkarīgās žurnālistikas tradīcijas,” saka VSIA „Latvijas Televīzija” valdes priekšsēdētājs Ivars Belte, sveicot Līvu ar balvas saņemšanu.

„Kad Latvijas Televīzijas ziņu skatītājs ekrānā pamana Līvu, viņam ir skaidrs, ka sniegtajai informācijai varam ticēt un uz to paļauties. Tādai arī ir jābūt žurnālistikai,” svinīgajā uzrunā apbalvošanas laikā teica Latvijas Žurnālistu savienības priekšstāvis Miervaldis Mozers.

LŽS konkurss „Žurnālistikas cerība” dibināts 1993.gadā, un šogad balvas tika sadalītas jau 21.reizi. Līdzās LTV žurnālistei Līvai Rauhvargerei šīs balvas saņēma seši jaunie žurnālisti.