Džo Baidens sācis vizīti Eiropā

Piektdien, 4. oktobrī, Somijas pilsētā Tamperē sāksies šī gada Čempionu Kausa izcīņa florbolā. Vīriešu turnīrā sešu komandu konkurencē spēlēs arī mūsu SK Lielvārde, kurai A grupas spēlē jātiekas ar, iespējams, galvenajiem favorītiem - Somijas klubu SPV. LTV7 tiešraidē demonstrēs šo komandu spēli piektdien, kā arī finālspēles svētdien, 6. oktobrī.

SK Lielvārdes un Somijas SPV komandu spēli LTV7 skatītāji tiešraidē varēs vērot piektdien pulksten 20.40. Florbols Somijā ir ļoti augstā līmenī, tādēļ būs jāparāda izcils sniegums, lai cīnītos par uzvaru ar mājiniekiem. Vēl šajā grupā spēlē Šveices ”Alligator Malans”, viena labākā komanda iekļūs finālā, kur tiksies ar B grupas veiksmīgāko komandu.

Svētdien, 6. oktobrī, pulksten 12.55 LTV7 tiešraidē piedāvās florbola Čempionu Kausa izcīņas finālu sievietēm. Grupu turnīra spēlēs būs noskaidrotas divas labākās komandas, kas finālā mērosies spēkiem par titulu starptautiskās federācijas IFF versijā. Vislielākās izredzes ir somietēm un zviedrietēm, Latvijas sieviešu komanda finālturnīrā Tamperē nav pārstāvēta.

Savukārt svētdien pulksten 16.10 vīriešu florbola finālā mājinieki somi gaida spēlējam kādu no savām komandām vai varbūt pat abas, jo grupu turnīrā šī Ziemeļu valsts vienīgā bija pārstāvēta ar divām komandām. Tiesa, tikpat labas izredzes tikt finālā ir Zviedrijas IBF ”Falunai”. Latvijas florbola komanda SK Lielvārde spēlēja vienā apakšgrupā ar somiem un šveiciešiem, bet reālie spēku samēri tomēr runā par labu Somijas klubam.

Papildinformācija:

Laura Brokāne
Komunikācijas speciāliste

Tālr. 67200751
Mob. 27491279
E-pasts: [email protected]