Latvijas hokeja virslīga. HK "Liepāja" - HK "Olimp/Venta 2002" 4.spēle

Mača ievadā 2+2 minūšu sodu nopelnīja HK «Olimp/Venta 2002» uzbrucējs Edijs Brahmanis. HK «Liepāja» nekavējoties to izmantoja - Artūra Mickeviča piespēli vārtu guvumā pārvērta Klāvs Plānics. HK «Liepāja» vadībā 1-0. Perioda izskaņā gan kurzemniekiem pavirša kļūda uzbrukumā un HK «Olimp/Venta 2002» uzbrucējs Emīls Ezītis izgājienā 1 pret 1 apspēlēja Māri Jučeru, izlīdzinot rezultātu 1-1.

Pēc pārtraukuma Liepājai lielisks pretuzbrukums spēlējot mazākumā. Skaistu saspēli ar precīzu metienu noslēdza Romāns Ņekļudovs un Kurzemes komanda vadībā ar 2-1.

Turpinājumā HK «Olimp/Venta 2002» aizsargs Bergmanis par šo spēka paņēmienu tika noraidīts no laukuma līdz spēles beigām. Cietušais Emīls Ločmelis laukumu atstāja vien ar īpašu medicīnas gultas palīdzību. HK «Liepāja» bija iespēja 5 minūtes spēlēt vairākumā. Viņi to arī izmantoja. Egils Kalns panāca 3-1 Kurzemnieku labā.

HK «Olimp/Venta 2002» masveidīgie atspēlēšanās mēģinājumi nebija sekmīgi. Kurzemnieki spēja nosargāt uzvaru ar 3-1 un sērijā panāca 1-3.

Intervija - Klāvs Plānics, HK «Liepāja» uzbrucējs

Sērijā līdz 4 uzvarām, nākamais mačs trešdien norisināsies HK «Olimp/Venta 2002» laukumā Piņķos.