Pašizolēts. 2. sērija

Otrajā vloga "#PAŠIZOLĒTS" sērijā Reinis Ošenieks kopā ar trim Tomiem – radio balsi un TV raidījumu vadītāju Tomu Grēviņu, laika ziņu vadītāju un speciālistu Tomu Brici un aktieri Tomu Veličko – sarunājas par to, kā viņi pārlaiž šo periodu. Tāpat Reinis sazinājās ar kolēģu un draugu bērniem, kuriem arī šis ir kaut kas pavisam jauns.
"Baigi labi, ka tu vari salīdzināt pašizolāciju 4 sienās un pie mātes dabas," Reinim atzina aktieris Toms Veličko, kuram pēc saskarsmes ar Covid-19 pacientu bija jāievēro pašizolācija. Viņš atzīst, ka tagad, esot laukos, "viss veras vaļā [..] ir kaut kā daudz, daudz labāk manai dvēselei". Reinim Toms Veličko pastāstīja, kā viņš dzīvo šobrīd, kad teātrī ir pauze. Piemēram, viņam ir plāns sadarboties ar vietējiem bebriem. Toms Grēviņš atklāja, ka nedēļas laikā izlasījis 3 grāmatas. "Lai Tu saprastu, Reini, es, kopš man ir bērni, lasīju ar ātrumu "viena grāmata gadā"," godīgs ir dīdžejs. Savukārt Toms Bricis parādīja, ka, ja strādā radio, tad no mājām var sanākt strādāt arī zem segas. Viņš arī dalās ar sava balkona dārzniecības sasniegumiem.
Tāpat Reinis sazinājās ar mazākajiem mājās palicējiem – aizkustinošās un smieklīgās sarunās bērni Reinim pastāstīja, kādēļ šobrīd ir skumīgi, ko viņi gaida, kā sadzīvot ar brāļiem un māsām, un to, kāpēc kāds no viņiem pasūta, lai vecāki no veikala atved kaulus.