Jaunumi Latvijas futbolā

Latvijas Futbola federācija šodien attālinātā valdes sēdē lēma pārcelt 24. aprīlī paredzēto kongresu uz nenoteiktu laiku. Plašāk par to un citiem lēmumiem stāsta Matīss Timofejevs.

2019.g. Latvijas futbola federācija uzstādīja rekordu aizvadot 5 kongresus. Paspējot gāzt no prezidenta amata Kasparu Gorkšu un pieņemt jaunus statūtus. Šī gada kongress ir nozīmīgs ar to, ka tajā paredzētas prezidenta un valdes locekļu vēlēšanas. LFF valde gan lēmusi kongresu pārcelt uz nenoteiktu laiku.

Intervija - Edgars Pukinsks, LFF ģenerālsekretārs

Neskatoties uz to, ka kongress tik pārcelts, pieteikšanās laiks federācijas amatu kandidātiem netiek pagarināts.

Intervija - Edgars Pukinsks, LFF ģenerālsekretārs

Uz LFF prezidenta amatu kongresā pretendēs Telpu futbola asociācijas prezidents Vadims Ļašenko un Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens. Ļašenko šim amatam virzījuši 103 no 137 biedriem.

Valdes sēdes dienas kārtībā bija jautājums par situāciju Ventspilī. Aculiecinieki dokumentējuši, ka laukumā pie 2. pamatskolas 28.marta pēcpusdienā notikusi spēle. FK Ventspils pārstāvji gan uzsver, ka tā bijusi treniņa sastāvdaļa un iesaistīto cilvēku skaits nav pārsniedzis 50 cilvēkus. Pirms tam gan futbola federācija bija visus biedrus aicinājusi neaizvadīt kopīgus treniņus.

Intervija - Edgars Pukinsks, LFF ģenerālsekretārs

Šobrīd video fragments no FK «Ventspils» treniņa sociālajā medijā Facebook vairs nav atrodams.