Latvijas U20 junioru izlase

Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība šodien jau devās ceļā uz Liepāju, kur šīs sezonas pirmais izlašu pārbaudes turnīrs. Ceļā uz savu pārbaudes turnīru Baltkrievijā devās arī junioru U20 izlase, pēdējo treniņu Rīgā vēroja arī Andris Auziņš.

Latvijas U20 junioru izlasei pārbaudes turnīrs Bobruiskā būs pēdējais pirms decembra vidū paredzētā Pasaules čempionāta pēc spēka otrajā divīzijā, kas notiks turpat Baltkrievijā. Pārbaudes turnīrā Latviju vadīs treneris Valērijs Kuļibaba, jo U20 galvenais treneris Kārlis Zirnis aizņemts pamatdarbā ASV koledžu līgā. Kuļibabam nav iespēja sastāvā iekļaut šī gada gājuma labākos spēlētājus, jo vairāki no viņiem spēlē Ziemeļamerikā, bet U20 bāzes komandai HK «Rīga» Krievijas jaunatnes līgā izlašu pārtraukuma nav. Tāpēc Latviju pārstāvēs vairāki hokejisti, kuri nekad nav iekļuvuši neviena vecuma Latvijas jauniešu izlasēs...

Intervija - Valērijs Kuļibaba, Latvijas U-20 hokeja izlases treneris
Intervija - Artjoms Lapiks, Latvijas U-20 hokeja izlases uzbrucējs

Latvijas izlasei pārbaudes turnīrā Bobruiskā jāspēlē pret dāņiem, austriešiem un mājiniekiem baltkrieviem, bet Pasaules čempionāts 1A divīzijā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā sāksies pēc mēneša 9.decembrī.