Latvijas futbola Virslīgas spēle "Riga FC" - "RFS" beidzas ar bezvārtu neizšķirtu

0.0

Uz kārtējo Rīgas derbiju futbolā Riga FC pret RFS tribīnes piepildītas – vicečempionei Riga FC šī bija lieliska iespēja samazināt savu četru punktu deficītu pret čempioni un šībrīža Virslīgas līderi RFS. Lai gan Rfs vēl priekšā atbildīga Eirokausu spēle – Viktors Morozs laukumā laida teju visus labākos spēkus. Puslaikā vairāk uzbruka RFS, bet labākās iespējas gūt vārtus laukuma saimniecei Riga FC, kas pēdējās divās puslaika minūtēs divreiz bumbu raidīja gar pašu vārtu stabu.

Pēc atpūtas Riga FC atkal teicama iespēja izvirzīties vadībā, bet RFS kapteinis Žiga Lipuščeks paspēja patraucēt izdarīt sitienu. Brīnišķīgu iespēju neizmantoja arī RFS – Jānis Ikaunieks izvēlējās piespēlēt, bet ar noslēdzošo sitienu tika galā Riga FC vārtu vīrs Nils Puriņš. Arī atlikušajā laikā rupjas kļūdas gan no Rīgas, gan RFS komandām – bet pat lielmeistari šādas iespējas pārvērst vārtu guvumā nespēja un derbijā kārtējais neizšķirts 0:0.

Intervija - Viktors Morozs, FK "RFS" galvenais treneris

Intervija - Simo Valakrari, "Riga FC" galvenais treneris

Neizšķirts rezultāts ļauj RFS saglabāt četru punktu pārsvaru pār Riga FC. RFS jau šonedēļ Kiprā pret APOEL cīnīsies par iekļūšanu Eiropas līgas pamatturnīrā.