Pasaules kauss 4. posms parabobslejā un Eiropas kauss bobslejā divnieku ekipāžām

Siguldā Pasaules kausa 4.posmā parabobslejā atkal savu meistarību apliecināja mūsu Artūrs Klots, kurš svinēja otro uzvaru pēc kārtas. Abos braucienos viņš uzrādīja ātrākos rezultātus. Tiesa, kā pats atzina, tad otrajā braucienā pieļāvis arī kļūdas, kuras gan beidzās bez sekām.

Intervija - Artūrs Klots, PK posma uzvarētājs

Otro vietu aiz Klota izcīnīja Lielbritānijas parabobslejists Korijs Maps, bet trešais - tāpat kā vakar - bija austrietis Hermans Elmauers. Pēc atkārtotās uzvaras Klots nostiprināja sezonas līdera statusu. Divnieku sacensībās Eiropas kausā atkal pilnībā saimniekoja Vācijas bobslejisti, kas faktiski cīnījās tikai savā starpā. Labākie no viņiem bija un uzvaru guva Aleksandrs Čudajs un Jorns Vencels. Mūsu pilots Renārs Grantiņš šoreiz startēja ar citu stūmēju Mareku Lazdānu. Abi braucieni izdevās krietni labāki nekā dienu iepriekš un summā latviešiem 7.vieta.

Intervija - Renārs Grantiņš, EK posma 7. vietas ieguvējs

Dāmām Eiropas kausā divnieku ekipāžām šoreiz pārākas bija beļģietes Kellija Van Petegena un Dženitija De Klera, kuras par 18 sekundes simtdaļām apsteidza vācietes Diāna Filipski un Marijanu Hermani.