Latvijas futbola Virslīgas spēlē "Auda" uzveic "Jelgavas" komandu

0.0

Ja Audas sākumsastāvā bija minimāli nepieciešamie 3 Latvijas futbolisti, tad Jelgavai vienpadsmitniekā 8 latvieši un trīs ukraiņi. Šosezon savstarpējās spēlēs līdzsvars - neizšķirts un katrai komandai pa uzvarai.

Šovakar pēc 3. vietas tīkojošā Auda sāka veiksmīgi – pretuzbrukums noveda pie jucekļa Jelgavas vārtu priekšā un nigērietis Oguniji iedabūja bumbu vārtos.

Auda vadībā ar 1-0. Jelgava, kas cenšas izvairīties no Virslīgas pamešanas, atbildēja ar skaistu piespēli soda laukuma – bet ar sitienu galā tika Audas vārtsargs Krišjānis Zviedris. Zemgales kluba vārtos puslaika izskaņā teicami nospēlēja Vjačeslavs Kudrjavcevs, kurš neļāva Audai pārsvaru dubultot.

Arī otro puslaiku aktīvi iesāka Auda – ātrā uzbrukumā meistarīgi nospēlēja nigērietis Taivo panākot 2-0 mājinieku labā. Jelgavas aizsardzībai klājās grūti – nopelnīts 11 m soda sitiens uz saviem vārtiem. To droši realizēja Taivo – Audai pārliecinoša uzvara ar 3-0.

Intervija - Krišjānis Zviedris, FK "Auda" vārtsargs

Pateicoties uzvarai Auda pacēlusies uz 3. vietu turnīra tabulā. Jelgava neuzlaboja situāciju, atrodas 10. pozīcijā un ir tuvu izkrišanai no Virslīgas.