Latvijas futbola izlases sastāvā Paolo Nikolato iekļāvis arī 8 spēlētājus no ārzemju klubiem

0.0
Latvijas futbola izlase uzsākusi gatavošanos Nāciju līgas spēlēm pret Ziemeļmaķedoniju un Fēru salām. Pirmo reizi uz valstsvienību izsaukts Nīderlandes otrajā līgā spēlējošais Dario Šits. Plašāk Matīss Timofejevs.

Paolo Nikolato sastāvā iekļāvis 16 Latvijas Virslīgas futbolistus un 8 spēlētājus no ārzemju klubiem. Pirmo reizi pieaugušo izlasē izsaukts 20 gadus vecais Dario Šits.

Viņš ir Itālijas kluba Parma īpašums, bet šo gadu aizvada Nīderlandes otrās līgas komandā "Helmond Sport". Dario 8 spēlēs guvis 3 vārtus.

Intervja - Dario Šits, Latvijas futbola izlases kandidāts

Intervja - Paolo Nikolato, Latvijas futbola izlases galvenais treneris

"Viņš ir labs uzbrucējs. Viņš ir spēcīgs! Viņam ir plašs arsenāls, tehnisks futbolists. Redzēsim viņu darbībā nākamajās divās spēlēs."

Viens no izlases līderiem noteikti būs Andrejs Cigaņiks. Viņš pārcēlies uz Šveices Superlīgas klubu Luzern. Lucernas vienība ir turnīra līdervienība. Cigaņiks visas 9 spēles sācis sākumsastāvā un guvis vienus vārtus.

Intervja - Andrejs Cigaņiks, Latvijas futbola izlases pussargs

Pēc pusgada pārtraukuma izlasē atgriezies centra aizsargs Vitālijs Jagodinskis. Viņš šosezon pārstāv Jurģa Kalna trenēto Kambodžas vienību ''Visakha''.

Intervja - Paolo Nikolato, Latvijas futbola izlases galvenais treneris

"Viņš ir labs uzbrucējs. Viņš ir spēcīgs! Viņam ir plašs arsenāls, tehnisks futbolists. Redzēsim viņu darbībā nākamajās divās spēlēs.

Jagodinskis ir labs spēlētājs. Šī nav pirmā reize, kad viņu iekļauju sastāvā. Esmu priecīgs, ka viņš ir šeit, jo viņš ir pieredzējis spēlētājs."

Ceturtdien Latvijas izlasei spēle pret Maķedoniju Skonto stadionā, bet svētdien izbraukumā mačs ar Fēru salām. Abas spēles varēsiet vērot LTV7.