V.I.P. Būvnieki. Fināls

0.0

Šoreiz viena no Latvijas Būvinženieru savienības komandām tiks ne tikai pie gudrāko savienības biedru slavas, bet arī pie naudas balvas, jo šī ir finālspēle. Kapteiņi – Raimonds Eizenšmits un Artis Dzirkalis. 

Artis Dzirkalis – komandas kapteinis. Būvekspertīzes uzņēmuma valdes priekšsēdētājs. Piedalās būvniecības nozares normatīvā regulējuma pilnveides darba grupās. Vada apmācības par būvekspertīzi un tehnisko apsekošanu. Artis ir uz kompromisiem vērsts cilvēks, vienmēr ar humoru spēj atrisināt dažādas problēmas un novērst konfliktus jau saknē.

Māris Briška – kapteiņa kolēģis ar būvinženiera kvalifikāciju un profesionālo izglītību darba aizsardzības un drošības jomā, ir sertificēts ēku būvuzraugs un pasīvo ēku amatnieks. Profesionālis savā jomā, kas nekad neatsaka padomu, labs darbaudzinātājs jaunajiem kolēģiem. Kompromisu cilvēks, bet ar savu nostāju un savu domu – lai Māri pārliecinātu, ir jābūt ļoti stingriem pretargumentiem.

Mārtiņš Prīsis – kolēģis. Specializējas būvju un būvprojektu ekspertīzē, būvprocesa vadībā, energoefektivitātes un ilgtspējīgas būvniecības izstrādē. Mārtiņš ir pacietīgs, ar labām komunikācijas spējām. Erudīts daudzās jomās, bet it sevišķi sportā. Pamatnodarbošanās – koka būvniecība. Cilvēks, uz kuru var paļauties visās dzīves situācijās. Aktīvs zemessargs.

Raimonds Eizenšmits – komandas kapteinis, inženierzinātņu doktors, Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs, sertificēts būvinženieris, RTU un LBTU Padomnieku konventu loceklis, arī mūziķis – bigbenda "Sigulda" solists, savu dziesmu izpildītājs. Ziemā aizrauj kalnu slēpošana, vasarā – motocikls un makšķerēšana.

Ainārs Paeglītis – sertificēts būvinženieris, inženierzinātņu doktors, RTU profesors, darbojas tiltu projektēšanas un izpētes jomā. Saņēmis nozares apbalvojumu "Pamatakmens" par mūža ieguldījumu būvniecībā. Savulaik nodarbojies ar akadēmisko airēšanu. Patīk ceļot, seko notikumiem sporta pasaulē.

Ilze Paeglīte – sertificēta tiltu inženiere, inženierzinātņu doktore, docente RTU Transportbūvju institūtā. Patīk ceļot un izzināt apmeklēto vietu vēsturi. Ir pamatzināšanas septiņās valodās. Šobrīd apgūst spāņu valodu.